Matejeva bivša razredna progovorila o mladiću: Posebno istakla JEDNU STVAR

Profesorka dodaje da je Matej uvek bio raspoložen i optimističan

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Već pet dana traje agonija porodice, prijatelja i poznanika Mateje Periša, mladića iz Splita koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu. Ceo region prati ovaj slučaj i nada se srećnom ishodu, a među njima je i njegova razredna iz Pete gimnazije “Vladimir Nazor” u Splitu, Diana Matković.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Profesorka Matković za Telegraf je ispričala kakav je kao učenik bio Matej. Objavila je i fotografiju svojih maturanata na božićnoj proslavi u školi 2012. godine. Matej čuči drugi s leva.

– Matej je jedan od onih učenika kojeg se, kao razredna, rado i s ljubavlju sećam. Pohađao je sportsko odeljenje Pete gimnazije “Vladimir Nazor” i bio je omiljen među svojim profesorima, prijateljima iz razreda, simpatičan, dobronameran, veseo uvek i, nadasve, dobro vaspitan – kaže Matković.

Ona je posebno istakla njegove brižne roditelje koji su, kako kaže, pratili njegov razvoj i rezultate.

– Uspešno je usklađivao svoje sportske obaveze, kojih je bilo mnogo (bio je kategorizovani vaterpolista od Državnog vaterpolskog saveza) sa zahtevnim gimnazijskim gradivom – objašnjava ona.

Profesorka dodaje da je Matej uvek bio raspoložen i optimističan.

– Njegov topli osmeh i vedrina grejali su sve nas – govori ona.

Uz našu želju da se ova priča završi sa srećnim krajem, profesorka kaže da se svi nadaju istom.

– Kad ste razredna četiri godine, doživljavate tu decu kao svoju. Želim verovati da će snaga i optimizam njegove mladosti pobediti u ovoj veoma teškoj situaciji – zaključuje Matejeva razredna iz Splita.

Podsetimo, danas su se u potragu uključili pripadnici ronilačke jedinice Žandarmerije koji na nekoliko lokacija zaranjaju u Savu i traže telo.

Prema nezvaničnim saznanjima, ronioci su jutros prvo zaronili u delu reke ispred kluba “Gotik” gde je poslednji put viđen nesrećni mladić.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar