Ekscentrični blizanci Bogdanov PREMINULI u roku od nedelju dana: Bili su opsednuti estetskim operacijama

Javnost se oduvek zabavljala i njihovim licima koja su bila, blago rečeno, neprirodna

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Florian Jannot-Caeillete / AFP / Profimedia

Samo šest dana nakon svog brata blizanca Gričke, u 72. godini preminuo je poznati francuski TV voditelj, producent i naučni esejista Igor Bogdanov. Smrt je potvrdio njegov agent.

– Otišao je u miru i okružen ljubavlju, otišao je u svetlo ovog ponedeljka, 3. januara 2022., uz svoju porodicu – napisali su njegovi najmiliji u saopštenju koje je novinarima poslao agent.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Njegov brat blizanac Grička preminuo je 28. decembra nakon što je više dana proveo u komi u bolnici. Ni u jednom od slučaja obe smrti porodica nije htela da komentariše uzroke, no rođaci su potvrdili da je preminuo od posledica zaraze koronavirusom uz napomenu da nije bio vakcinisan. Od sredine decembra hospitalizovan je i Igor Bogdanov.

Braća su postali popularni osamdesetih kroz jednu od prvih naučno-fantastičnih serija u Francuskoj zvanu “Temps X” na kanalu TF1, gde su gledaoci rado pratili njihove dogodovštine u posebnim, futurističkim odelima. Mnogi su im se i rugali zbog načina na kojima su im transformisana lica, verujući da su podvrgavani brojnim plastičnim operacijama, no oni su se nazivali “vanzemaljcima”.

Kao prezenteri i najavljivači radili su na različitim britansko-američkim serijama koje su obrađivale pitanja iz područja naučne fantastike i popularne nauke, poput Zone Sumraka, Zvezdanih staza, The Prisonera, Doctor Who i Battlerstar Galactica, približavajući ih francuskoj i frankofonoj publici.

Javnost se oduvek zabavljala i njihovim licima koja su bila, blago rečeno, neprirodna, s izuzetno izraženim jagodicama, zbog kojih su mnogi verovali kako su se podvrgavali brojnim plastičnim operacijama. No, oni su to uvek negirali. Takođe, mediji su primetili da su devedesetih “narasla” i njihova usta, a rast se nastavio čitavu deceniju.

Poslednjih godina, postali su jednim od simbola sfere kriptovaluta, s obzirom da su se često pojavljivali na internetskim ‘memeovima’ nakon što se Grička hvalio da je učestvovao u kreiranju Bitcoina.

Igor je imao šestoro, a Grička četvoro dece.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar