Ana Kokić prvi put posle razvoda od Nikole Rađena otkrila da li je ZALJUBLJENA: Uvek ću verovati u LJUBAV

Pevačica otkrila svoj emotivni status

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/A.Nalbantjan

Pevačica Ana Kokić nije govorila o ljubavnom životu otkako se razvela od vaterpoliste Nikole Rađena s kojim ima dve ćerke, iako je bilo raznih nagađanja o njenom emotivnom statusu.

Dok se za Nikolu zna da je u vezi sa pevačicom Milicom Ristić s kojom je započeo i zajednički život, Ana je poručila da nikada više neće pričati o svojim partnerima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

-Naravno da ne. Nema potrebe. Različite su stvari kada te fotografi uhvate sa nekim, ne mogu to da zabranim ili izbegnem. Ali je druga stvar kada sam pričaš o tome i javnosti svesno prezentuješ svog partnera. Mislim da više zaista nema potrebe za tim – rekla je Ana i na pitanje da li joj zvezda predviđaju novu ljubav kaže:

-Zvezde mi poručuju da ću sledeće godine izbaciti dosta lepih pesama. Što se zaljubljivanja tiče, to ne može da se zna ili planira. Ako se desi u mom životu neki muškarac sa kojim ću se osećati lepše nego sada, ovako sama, to je sjajno. Zuvek ću verovati u ljubav. Ona je pokretač svega i kriva za sve. Da nema ljubavi, ne bi bilo ničega drugog. Ono u šta ne verujem su ljudi. Verujem u ljubav, ali ne i ljudima. S druge strane, imam svoje ćerkice i nekoliko životinjica. Kako sam krenula sam skupljanjem životinja, uskoro ćemo se preskakati po kući – kroz smeh je rekla Ana, koja u novoj godini želi samo zdravlje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ana Kokic (@anakokicmusic)

-Želim nam svima, i sebi i drugima, da se ovo sa koronom što pre završi. Da nastavimo normalnim životom, da se družimo kao pre, da radimo i da uživamo – poručila je za Super TV.

BONUS VIDEO:



Izvor: Mondo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar