Dnevni horoskop za 4. januar: Jarčevi, očekuje vas USPEH na poslu, Lavovi, imate krizu u LJUBAVI

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto: Shutterstock

OVAN

Dan počinje ograničenjima i preprekama u slobodi delovanja. Sprečeni ste da donosite slobodne odluke na polju svih mogućnosti. Smanjite nagle izlive negodovanja prema emotivnom partneru. Imate dovoljno prostotra da bude opušteno. Zdravlje dobro.

BIK

Pozitivan dan je najači u kasnim popodnevnim satima. Zato pazite da vam taj optimizam ne udari direktno u glavu. Odlično je što ste ljubomoru zamenili pozitivnim pogledom na ljubavne relacije sa emotivnim partnerom. Zdravlje je uglavnom dobro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Iako ste dans u nekoj čudnoj borbi srca i razuma opredeliće vas mentalni deo rasuđivanja. Vaše intelektualne igre su iznad drugih. Pokušajte da se prilagodite i tuđim potrebama. Ne kukajte, u dobroj ste poslovnoj poziciji. Odlično zdravlje.

RAK

Smanjena energija se kod nekih Rakova neće odraziti na posao jer su na prazničnom modu. Oni koji su ipak na poslu neće biti operativni. Manji poremećaj komunikacije sa partnerom smanjiće njegovi roditelji. Promene u zdravlju nisu prisutne.

LAV

Danas možete lako rašćistiti situaciju koja je uzrokovana nespretnom komunikacijom. I nastavite da se bavite onim poslovima koji vas najviše zanimaju. Lavovi koji su u braku ili dugoj vezi učestvuju u blagoj krizi ljubavi. Nemate većih tegoba.

DEVICA

Veći deo dana protiče mirno iako ste vi zainteresovani za uzbudljivi napredak na poslovnom planu. Nije danas trenutak da razvijate potreban poslovni adrenalin. Prilično ste nespretni da uspostavite sjajan emotivni odnos. Zdravlje je solidno.

VAGA

Pozitivno poslovno rešenje dolazi preko veze ili bliskog prijatelja. Moguć novac od pisanja filma ili umetnosti. Iako ste zadovoljni u vezi, danas ćete rešavati dnevne izazove zajedno sa emotivnim partnerom. Manji pad snage i volje.

ŠKORPIJA

Koliko vam je daleko formula uspeha to ćete danas osetiti. Zato danas najviše želite da ne radite a da dobro zaradite. Potrudite se da u komunikaciji sa partnerom brojite tačno do 10 pre nego reagujete. Vaše polje zdravlja nije ugroženo.

STRELAC

Zaustavite volju za sukobima i orijentišite se ka vraćanju na solidan rad i trud. Ništa nemate od demonstracije sile prema partnerskim i ljubavnim odnosima. Uložite pozitivnu energiju u te odnose i razgovore. Mami vas krevet jer ste umorni.

JARAC

Očekujte uspeh u trgovini ili posredovanju pa će vam dan biti dovoljno ispunjen. Vi nemate krizu u ljubavi već suprotno. Veoma dobro se snalazite u dve uporedne veze. Do kraja dana opseda vas treća osoba sa posla.Zdravlje je dovoljno odlično.

VODOLIJE

Potrebno je da uradite nešto po pitanju fizičke energije. Trošite se a ne radite na pojačanju energetskih resursa. Poslovi su krenuli i bez vas vaše je samo da se priključite. Imate značajan susret sa Strelcem. Jačajte svoj organizam.

RIBE

Spremite se za dobar početak dana ali i obimnije obaveze. Zato se dobro naspavajte da bi ispratili sve zadatke na vreme. Nemojte se borti sa sobom kada je ljubav u pitanju. Nije potrebno da vamneko odmah stavi burmu na ruku. Zdravlje dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar