Paraćinku MUČILA svekrva, a onda je DEDA uzeo štap i sišao u podrum: “Tešio me je, iskusan je”

Njena životna priča je poput mnogih, a samo jedna osoba ima razumevanja za nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shuterstock

Paraćinka koja živi u kući s mužem i njegovim roditeljima podelila je 2018. godine svoju ispovest u kojoj se požalila da su pritisak i očekivanja prevelika i da joj ništa ne nedostaje osim poštovanja.

Njena životna priča je poput mnogih, a samo jedna osoba ima razumevanja za nju. Njenu ispovest vam prenosimo u celosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Naš odnos je pun razumevanja, za razliku od ovih mlađih koji traže samo jedno. Mnogo mi je teško. Nemam kome da se izjadam. Živim sa mužem i njegovima u njihovoj porodičnoj kući. To je selo blizu Paraćina. Mnogo nas je pod jednim krovom.

U braku smo dve godine i još nemamo decu. Ne ide nam. Pokušavamo, ali ne uspevamo. Sad smo krenuli po lekarima, jer me njegovi stalno pritiskaju kako još nisam zatrudnela.

Pored njegovih roditelja i nas u kući su joj njegova sestra sa detetom, baba, deda i prababa. Čertiri generacije u istom prostoru. Ne mogu da se žalim, ništa mi ne nedostaje, osim poštovanja. Radim po ceo dan, kao i svi, ali meni se pričinjava da ja najviše. Najviše me kinji svekrva i zaova. Sve što uradim nije im dobro. I dok moj muž ćuti, smatra da je to prirodno, u zaštitu me jedino uzima deda.

Jednom je lupio štapom kad me je svekrva napala. Rekao je da je i ona došla sa strane u našu kuću, ali da je niko nije maltretirao. Odmah je zaćutala. Isplakala sam se. Došao je deda u podrum gde sam plakala. Tešio me i rekao da se ne nerviram, da će doći sve na svoje mesto kad rodim, a da je Milenko, moj muž a njegov unuk, još mlad i da će se on nametnuti kao autoritet. Prijaju mi dedine reči, kad sam s njim u društvu meni je najbolje. Iskusan je, ima mnogo pameti. Plačem svakog dana, ali volim Milenka i dedu, pa znam da će biti bolje – završila je žena svoju ispovest.

BONUS VIDEO



Izvor: Alo

Komentari (5)

  1. Бежи колико те ноге носе. Чувај здравље. Њих две ће ти крв попити. Ништа ти ту код њих лепо нећеш доживети, само понижење и још треба да се разболиш. Да добијеш шећер или висок притисак. Па онда тек никоме не требаш тако болесна. Идите негде да живите приватно. Боље је да плаћаш стан него да изгубиш здравље.

    Odgovori

Ostavite komentar