REČ ASTROLOGA

Mesečni horoskop za januar: Dešavaju se PROMENE na poslovnom planu, a u LJUBAVI stičete nova iskustva

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za mesec koji je pred vama

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Posao

Šaren period ispred vas, tako da možete očekivati podeljene aktivnosti. Dobro održavate motivaciju i inspiraciju na poslu. Zato možete imati jasne ciljeve i planove. Mars iz Strelca je odličan za vašu energiju koja je kao vulkanski podsticaj za aktivnosti koje su vam potrebne. Zato ste vi u ovom mesecu sa veoma snažnim željama koje vas vode napred.

Ljubav

Retrogradna Venera u Jarcu daje vam manju zainteresovanost za emotivne odnose. Međutim to neće narušiti ljubav koju dugo negujete. Ovo je mesec vaše velike energije koju usmeravate ka poboljšanju zajedničkog života ali kroz poslovnne aktivnosti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Zdravlje

Povedite računa o zdravijoj ishrani.

BIK

Posao

I dalje ste vezani za ambiciozne prošlogodišnje poslovne planove. To će vas dobro opteretiti do kraja meseca januara. Ipak nove situacije na poslu čine svoje i vi se mada nevoljno prilagođavate. Glavni fokus je stabilnost tokom ovog meseca, zato se bavite finasijama, novcem ulaganjem ili nekretninama.

Ljubav

Ljubavne prilike su još uvek vezane za bivše ljubavi ili partnere koji nisu više u vašem životu. Čak i da ih sretnete toko januara, uvidećete da je to završena priča. Vezani ste i dalje za prošlost, ali to se menja krajem meseca, pa nekako dočekajte to osveženje stvarnim životom.

Zdravlje

Povoljno je zdravlje ako ne jedete previše ugljenih hidrata.

BLIZANCI

Posao

Pokušajte da iskoristite dane najbolje što možete sve do 14. januara. Tada vam kreće period manjeg zastoja i ponavljanja stvari iz prethodnog posla. Ipak, kretanje retrogradnog Merkura neće mnogo uticati na vaš produktivni rad koji ste završili do polovine januara.

Ljubav

Stare priče i staro nerazumevanje čeka vas u drugom delu januara. Dok će početak godine biti u novom svetlu ljubavi i razumevanja. Zato podelite svoju energiju i dodajte pun gas u ljubavi baš u drugom delu meseca.

Zdravlje

Posetite lekara ako imate tegobe.

RAK

Posao

U januaru imate veoma promenljivo raspoloženje koje utiče na vaš posao i produktivnost. Zato se saberite i nemojte ići srcem. Jupiter i Neptun vam pomažu da vladate intuicijom. Zato se nemojte uzdati u tuđe savete, nego se rukovodite svojim unutrašnjim osećajima. Planirajte duže i verujte u dobre ishode jer vam to diže samopouzdanje.

Ljubav

Odličan početak meseca ne garantuje razumevanje i miran period u ljubavi. Zato se spremite na manje iritacije od strane emotivnog partnera jer želi da uspostavi kontrolu nad ljubavnim dešavanjem. Obzirom da ljubavni odnos ne može da se vrati na staro, pokušajte da uvedete nove stvari jednu po jednu.

Zdravlje

Čuvajte imunitet.

LAV

Mars iz Strelca čini aktivnim vaš početak godine. Tako je januar rezervisan za poslove koji traže brzo rešenje, ali u timskoj saradnji. Imate sve šanse da se dobro snađete u svim poslovnim izazovima jer ste već dobro isplanirali poslovne obaveze.

Ljubav

Iako volite ljubavnu stabilnost koji vam pruža bračni život, ovo je mesec u kome ste više sa prijateljima nego u porodici. To može dovesti do manjih nesporazuma u drugom delu januara.

Zdravlje

Odlično se osećate i veoma ste vitalni.

DEVICA

Posao

Mlad Mesec u Jarcu već 2. januara podstiče vas da obratite pažnju na ključne promene koje su bitne na dugoročnom nivou u vezi posla i karijere. Razmišljajte o prilagođavanju koje vam nije drago, ali je veoma korisno za vas. Potrudite se da doneste neke odluke koje će vas krajem meseca polako gurnuti u manji napredak koji vam je potreban.

Ljubav

Na polju ljubavi sve do kraja januara nema puno bitnih promena. Retrogradna Venera goni vas da se bavite zaostalim i prošlim ljubavnim problemima. Zato će one Device koje su slobodne krajem meseca odlučiti da li ostaju ili idu dalje u potragu za novim ljubavnim iskustvom.  Mlad Mesec iz znaka Jarca pojačava vašu želju za stabilnim emotiivnim životom.

Zdravlje

Budite pozitivni i optimistični jer okolnosti utiču na vaše opšte stanje organizma.

VAGA

Posao

Ovo je mesec u kome donosite dugoročne odluke kada je posao i karijera u pitanju. Zato će Vage koje žele da se bave privatnim poslom pripremati strategiju svog budućeg poslovanja. Mlad Mesec u Jarcu i u polju doma kod vas takođe utiče na dugoročne porodične dogovore. Dok će slobodne Vage možda odlućiti da krenu u zajednički život sa voljenom osobom.

Ljubav

Puno razmišljate o roditeljima i porodici koja vam daje potrebnu podršku. Zato i ne želite da donesete odluke koje će nekog povrediti. Međutim, potrebne su promene koje neće biti lake. Ipak imate podršku mladog Meseca u Jarcu koji će vam pokazati put ka stabilnosti koja vam je potrebna.

Zdravlje

Nemate bitnije promene na polju zdravlja.

ŠKORPIJA

Posao

Vi se ne plašite promena koje ovaj januar donosi. Preuzmite potrebne korake o kojima većć duže razmišljate. Mlad Mesec u vašem polju posla donosi vam vetar novih promena na poslovnom nebu. Upotrebite svoje iskustvo, znanje, inspiraciju i osvojite poslove koji vas zanimaju. Krajem meseca vaše odluke dobijaju materijalni smisao.

Ljubav

Toliko ste podređeni poslovnim obavezama da ne mislite na svoje ljubavne moći. Ipak, tokom janauara polako dolazite sebi i na polju ljubavi jer steuhvatili dobar ritam sa emotivnim partnerom. Posvetite se porodici i toplim zimskim trenucima u svom porodičnom domu.

Zdravlje 

Vaše opšte stanje organizma je dovoljno dobro.

STRELAC

Posao

Vaš vladar Jupiter je već krajem decembra ušao u znak Riba i vaše polje doma i privatnog biznisa. Zato će Strelčevi koji se bave privatnim poslom imati manji pomak u poslovanju već početkom nove godine. Krenite u realizaciju nekih ideja i planova. Mnoge ćete početi da ostvarujete krajem januara. Sledite svoje snove ideje i planove jer vas i mlad Mesec u Jarcu podržava u promenama koje želite da sprovedete.

Ljubav

Nije nemoguće da vam ljubav zakuca na vrata, ali je moguće da sretnete osobu koja će vam tek u budućim mesecima značiti nešto više od običnog prijateljstva. Kažu da prava ljubav nikada ne promaši. Možda je ovo poetak godine u kojoj upoznate svoju srodnu dušu i pravu ljubav. Zauzeti Strelčevi stabilizuju porodične događaje i planove.

Zdravlje

Odlično je vaše zdravlje tokom ovog meseca.

JARAC

Posao

Mlad mesec u vašem znaku 2. januara obeležava ceo januar. Zato je ovo period u kome pravite nove promene i planove za budućnost. Odluke koje donesete tokom ovog meseca imaju dalekosežni uticaj na razvoj vaše karijere ili posla. Pogledajte duboko u sebe i pronađite svoje snove i probudite ih. Vaše vreme prilagođavanja je pri kraju. Učinite promene što manje bezbolnim.

Ljubav

Puno je posla kada je emotivni život u pitanju. Mlad Mesec u vašem znaku i retrogradna Venera čine sve da naučene lekcije iz ljubavi preokrenete u svoju korist. Vi želite i uspostavljate nove vrednosti i stavove na polju ljubavi. Neke su promene direktne i tiču se vašeg bračnog statusa a neke indirektne i odnose se na ličnu promenu u emotivnom polju.

Zdravlje

Vaše zdravlje je veoma solidno.

VODOLIJA

Posao

Vi ste već zakoračili u promene samo će mlad Mesec u znaku Jarca postaviti stvari na svoje mesto. Januar je mesec u kome konačno postavljate posao na stabilne grane. Ipak, tokom perioda potrebno je da se malo posvetite sebi i svojim ličnim potrebama i smanjite stres koliko je moguće. Posao neće pobeći od vas, ne brinite.

Ljubav

Slobodne Vodolije nemaju ništa novo na vidiku do kraja meseca. Zato uživaju u druženju sa prijateljima i bliskim rođacima. Dok će one koje su u vezi ili braku i dalje biti na krilima prošlosti i ljubavnih avantura. Mlada Mesec početkom januara donosi vam potrebne promene na ličnom pllanu. A to se odnosi pre svega na vaš stav prema ljubavi.

Zdravlje

Čuvajte se prehlade.

RIBE

Posao

Posao neće da čeka vaše samopuzdanje zato je ovo mesec u kome će vas juriti razne obaveze. Nećete imati vremena za predah niti za dosadu. Iako bi radije bili u samoizolaciji nećete imati prilike da se osamite. Ovo je mesec odluka promene kursa u polsovanju i sve to u januaru.

Ljubav

Vaše ljubavne želje i mogućnosti se menjaju. Jupiter kao vaš vladar umnožava sve što poželite. Zato vodite računa ako imate više od dva obožavatelja jer možete upasti u neprilike. Vaš povoljniji period u emotiivnim odnosima počinje krajem januara i vi gledajte da do tad zadržite jednu vama bitnu osobu.

Zdravlje

Odlično je zdravlje ako nemate hronične tegobe.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar