Influenserka uhapšena posle ČUDNE PORUKE na Instagramu: Sada se zna kako se obogatila (FOTO)

Bjanka Čia nije bila nimalo iznenađena

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube/@ Seagate Technology

Glamurozna velnes influenserka uhapšena je i optužena za prevaru samo nekoliko dana nakon što je na zagonetan način objavila da se pauzira sa društvenim mrežama.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Bjanka Čia (40), koja ima oko 1,3 miliona pratilaca na Instagramu, privedena je od strane australijske granične policije nakon što je doletela iz Los Anđelesa na aerodrom u Sidneju u petak.

Smatra se da je ona očekivala da će je vlasti čekati na kapiji, piše Dejli mejl.

Ona je odvedena u policijsku stanicu gde je optužena za objavljivanje lažnog ili obmanjujućeg materijala radi sticanja materijalne dobiti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca May Cheah (@biancamaycheah)

Istraga je pokrenuta još 2019. godine, a bivša manekenka je optužena da je učestvovala u prevari investitora koji su ulagali u njen onlajn biznis pod nazivom “Sportluks”, vrednoj oko milion dolara.

Neposredno pre hapšenja ove nedelje, influenserka je po na Instagramu tvrdeći da postavlja manje sadržaja nego što je uobičajeno jer je odlučila da se fokusira na svoj porodični život i svog sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bianca May Cheah (@biancamaycheah)

– Zašto ne objavljujem toliko na Instagramu? Da odgovorim na vaše pitanje…U ovom trenutku u životu, odabrala sam da budem sa svojim dragim Ollijem. Znam da je ovaj period u mom životu ograničen i odlučila sa da ga iskoristim. Biram da pronađem radost kao majka. Znam da sam sada potrebna mom malom Oliveru, kao što mu nikada više neću biti. I ne želim da propustim sve lepe trenutke koji mi upravo prolaze pred očima – napisala je Bjanca i rekla da ne želi da uzima zdravo za gotovo trenutke sa svojim sinom.

Influenserka je puštena uz kauciju a pojaviće se pred sudom u Australiji 22. februara.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Daily Mail

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar