Najnoviji detalji KRVAVOG obračuna na Darinom nastupu protekle noći: Pre incidenta izbio HAOS kod bine

Povređeni su hitno prevezeni u Urgentni centar, a kako pišu mediji, mladići su lakše povređeni i pušteni na kućno lečenje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia/Nemanja Cabric, Shutterstock

Tokom novogodišnje noći na nastupu Dare Bubamare izbodeno je tri mladića, a policija traga za osobom koja je u jednom beogradskom hotelu oštrim predmetom napala tri osobe.

Izvor sa lica mesta, koji je prisustvovao nastupu ova tri izvođača ističe da u hotelu u kome je došlo do incidenta postoji više sala u kojima je bio organizovan doček. Izvođači su se menjali i išli su iz prostorije u prostoriju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

U jednoj je pevao Sloba Radanović, u jednoj Aleksandra Mladenović, a u jednoj Dara Bubamara.

Kako dalje navodi, pre nego što je došlo do incidenta, dok je pevala Dara, u dva navrata je došlo do sukoba među gostima kod bine. Pevačica se u tom trenutku našalila, kako bi smirila situaciju: “Tamo gde peva Dara samo haos i ludnica”.

Nešto kasnije ponovo je došlo do sukoba kada su se gosti zakačili tokom njenog nastupa za stolom, a ovog puta su ih konobari ih razdvajali.

Međutim, posle tri sata ujutru, nekoliko policajaca je bilo kod toaleta u kome se desio incident i gostima su saopštili šta se dogodilo.

Inače policija je odmah intervenisala, te gosti nisu mogli da prolaze u tom delu hotela, dok se nije ustanovilo šta se desiilo.

Prema navodima, do krvavog obračuna je došlo posle tri sata ujutru, o čemu su mediji već pisali.

– Odjednom su ljudi počeli da paniče, i bilo je baš uzašno. Ceo restoran je bio u krvi. Odjednom se stvorilo brdo policije i propao nam je doček. Stvarno užasan prizor – rekao je izvor koji se našao na nastupu Dare Bubamare.

Da podsetimo, trojica muškaraca izbodena su u novogodišnjoj noći tokom nastupa Dare Bubamare.

Naime, za sada nepoznata osoba je oštrim predmetom nanelo povrede u predelu glave i tela M. M.(44), A. R. (40) i F. A. (27), a zatim je vozilom marke “audi a8” pobegla u nepoznatom pravcu, pišu mediji.

Povređeni su hitno prevezeni u Urgentni centar, a kako pišu mediji, mladići su lakše povređeni i pušteni na kućno lečenje.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Novosti

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar