“Ne verujem da je slučajno”: Roditelji iz Beograda PRETRNULI OD STRAHA dok su bili sa decom u parku

Inače, ova porodica živi u Zemunskim kapijama, a plavi tobogan se nalazi u obližnjem parku između G i H zgrade

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Ilustracija

Užasnu priču kojom je počela Nova godina podelio je jedan roditeljski park sa našim portalom.

Naime, desila se jedna situacija kada su roditelji iz Beograda (koji su želeli da ostanu anonimni) izveli svoja dva deteta na igralište i preživeli pravi horor.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Deca su se najnormalnije igrala, a onda su krenula na tobogan. Starije dete (5) se prvo spuštalo, a onda je počelo da plače i ponavlja kako ga je nešto ujelo. Pritrčao sam odmah i ubrzo shvatio da ga nije ništa ujelo, već da ga je posekla čioda koja je bila postavljena na tobogan. Ne verujem da je ta čioda nekom ispala slučajno, pogotovo ne na tobogan za decu. Dete ima posekotinu desne butine i zadnjice veličine 5-6 centimetara. Srećom, mlađe dete se nije spustilo, pa je ostalo nepovređeno –  rekao je otac povređenog mališana za Objektiv.

Inače, ova porodica živi u Zemunskim kapijama, a plavi tobogan se nalazi u obližnjem parku između G i H zgrade.

Ovi roditelji apeluje na druge roditelje da pregledaju prvo tobogan pre nego što puste dete da se spušta niz njega, jer postoji mogućnost se radi o tome da neko to namerno postavlja.

BONUS VIDEO:Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

  1. Немогуће је да је чиода сама доспела ту. Пре око 12 година десило ми се да сам на заравњеном делу дечије пењалице на дечијем игралишту, баш тамо где деца иду четвороношке чим се попну уз мередевине, нашла 5-6 рајснегли окрнутих оштрим врхом на горе. Пазите људи. Прегледајте сваку справу и сваки простор пре него што пустите дете да га користи. Било би сјајно када би свако дечије игралиште било "покривено" камером.

    Odgovori

Ostavite komentar