Doček za PAMĆENJE: SPEKTAKULARAN nastup Jelene Karleuše pred 25 hiljada posetilaca! (FOTO+VIDEO)

Pop diva spektakularnim nastupom podigla je atmosferu do usijanja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju

Najluđi doček Nove 2022. godine održan je ispred Doma narodne skupštine u Beogradu, gde je preko 25 hiljada posetilaca uživalo u nastupima Sare Jo, Marije Šerifović i Jelene Karleuše.

Kako je i najavljeno, Jelena je za najluđu noć za publiku u Beogradu pripremila pravi spektakl, tokom kog je izvela neke od svojih najvećih hitova. Na bini se pojavila sa velikim brojem plesača, a tokom koncerta promenila je nekoliko kostima.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nastup je započela pesmom “Upravo ostavljena”, a na bini se pojavila u “snežnom” izdanju – na sebi je imala potpuno proziran kostim sa detaljima koji asociraju na ledenice, a koji je prekrivao samo “najkritičnije” delove.

– Dobro veče Beograde! Idemo! – obratila se Jelena publici, a potom zapevala svoj veliki hit “Krimi rad”, nakon kog je uglas sa razigranom publikom nastavila da peva svima dobro poznate numere.

Foto: ATAImages

Za drugi blok pesama odabrala je vatreno crvenu kombinaciju, a hitovima je dovela atmosferu do usijanja.

Nekoliko minuta pre ponoći obratila se publici i svima čestitala Novu godinu, a potom izrazila zahvalnost za to što ima čast da pred desetinama hiljada okupljenih peva ispred Doma Narodne skupštine u Beogradu.

Foto: ATAImages

– Iskoristiću priliku da vam prva čestitam novu 2022. godinu Da ste mi srećni, da imate puno parica, da korona bude iza nas, da volite i budete voljeni i da sve probleme ostavimo iza nas, rekla je Karleuša i dodala:

– Da se večno ovako družimo, da smo uvek srećni i raspoloženi – poručila je Karleuša tačno u ponoć, a potom nastavila da niže hitove.

Foto: ATAImages

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (2)

Ostavite komentar