SRAMOTA: Kandićka poželela da u 2022. godini Srbiju povede neko ko priznaje da su Srbi genocidni! (FOTO)

U to ime je poželela nekog na čelu Srbije ko bi joj to ispunio

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Medija centar

Nataša Kandić je mnogo puta dokazala da prezire sopstveni narod. Uvek je prva u redu kada Srbija treba da se žigoše.

Tako je i ovog puta izjavila da je njena novogodišnja želja da se Srbi označe kao genocidni, pa je u to ime poželela nekog na čelu Srbije ko bi joj to ispunio.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Poznato je da Nataša Kandić od ranije podržava Mariniku Tepić za lidera Srbije, te je i sada predložila isto.

Foto: Twitter/Printscreen
Foto: Twitter/Printscreen

Podsetimo, Kandićka je ranije ove godine tvitovala niz hvalospeva o Mariniki, koristeći reči kojih bi se svako pristojan samo postideo.

Tepićeva je našem portalu praktično potvrdila svoj stav da je u Srebrenici počinjen genocid tvrdivši da ako je sud doneo odluku da se genocid u Srebrenici dogodio – to mora biti istina.

Naime, naša novinarka je pitala Mariniku Tepić koji je njen lični stav povodom toga da li je u Srebrenici počinjen genocid, a Đilasova pulenka je odgovorila:

– To nije pitanje političkog stava nego suda i sudskih presuda i zločina koji su se dogodili, genocida, običaja ratovanja i tako dalje, ne možemo ni Vi, ni ja da sudimo šta se dogodilo – rekla je Marinika.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (16)

  1. Kandiceva samo da znas DA SRPSKI NAROD ZNA KOGA DA POSTAVI ZA SRPSKOG VODJU ZNAMO MI KOJI GRADIO BOLNICE PUTEVE SKOLE BRZE PRUGE 250 FABRIKA TAKO DA SAKRI SE NEGDE KAKO TI NIJE SAMOTA DA LAZES PROTIV OVE ZEMLJE

    Odgovori

Ostavite komentar