Začuo LUPKANJE noću u garaži, pa potegao pištolj: Kad je video koga je ubio, VRIŠTAO je na sav glas

Policija nije pokrenula istragu povodom nesrećnog slučaja

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: TONO BALAGUER / Panthermedia / Profimedia

Muškarac iz Ohaja pucao je i ubio svoju 16-godišnju ćerku u njihovoj porodičnoj kući u sredu nakon što je mislio da je pljačkaš.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Tinejdžerka, koju je policija identifikovala kao Džejni Herston, bila je u garaži u kući nešto pre 4:30 ujutro kada je njen otac otvorio vatru i smrtno je ranio, navodi NBC News.

– Moj muž je napravio grešku i upucao je našu ćerku jer je mislio da je uljez. Bila je u našoj garaži, Bože, muž nije znao šta se dešava – rekla je devojčicina izbezumljena majka dispečeru hitne pomoći.

Otac, koji nije identifikovan, čuo se u pozadini tokom osmominutnog poziva kako zapomaaže i pokušava da oživi ćerku, navodi se u saopštenju.

Foto: – / Wavebreak / Profimedia

Policijska uprava saopštila je u izveštaju objavljenom na Tviteru da je tinejdžerka hitno prevezena u bolnicu Maunt Karmen Ist, gde je proglašena mrtvom u 5:42 ujutro.

Policija u ovom slučaju nije podigla optužnicu.

Incident se dogodio samo dva dana nakon što je policajac Severne Karoline, koji nije bio na dužnosti, pucao i teško povredio 15-godišnjeg sina u očiglednom nesrećnom slučaju.

Otac, policajac iz policijske uprave Džeksonvil, sarađuje sa vlastima i protiv njega nije podignuta optužnica, saopštila je policija.

Njegov sin je hospitalizovan u Medicinskom centru Vidant u Grinvilu.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, New York Post

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar