Strašne scene! Zvezda Sitija brutalno napadnuta: Kriminalci pretukli fudbalera, porodica gledala horor!

Sve je objavio na svom Instagram nalogu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: News Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Portugalski fudbaler Žoao Kanselo (27) napadnut je, pretučen i opljačkan u svojoj kući u Mančesteru, objavio je sam igrač nedugo pošto je pretrpeo traumatičnu situaciju.

Na selfi fotografiji koju je objavio na svom Instagramu, pokazao je posledice koje su mu istavila četvorica muškaraca: podliv na oku i rasekotinu u predelu slepoočnice.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako je objavio, iz kuće su mu odneti nakit i ostale dragocenosti.

Kanselo je bio u postavi Gvardiolinog tima protiv Brentforda u gostima, ekipa se u međuvremenu vratila kući, a u sredu je planiran povratak u London na meč sa Arsenalom. Međutim, psole svega što se desilo Portugalcu, pitanje je da li će on biti uz ekipu na toj utakmici.

Foto: Instagram

– Nažalost, danas sam napadnut od strane četvorice kukavica koji su me povredili i pokušali da povrede moju porodicu. Kada im se suprotstavite ovo se desi – napisao je Kanselo, pokazujući na slici povrede koje je pretrpeo.

– Uspeli su da uzmu sav moj nakit i da me ostave u ovakvom stanju. Ne znam uopšte kako takvi ljudi uopšte posotje. Najvažnije za mene u ovom času je da smo svi, i ja i moja porodica, u redu. Posle toliko prepreka u životu, ovo je još jedna koju ću prevazići, snažno kao i uvek.

Bonus video:

Nema kraja problemima u Premijer ligi: Koronavirus odložio još jedan susret!



Izvor: Objektiv.rs, Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar