Vesna Rivas otkriva šta nas čeka u 2022. godini: Pucaće mnogi BRAKOVI, a evo koga čeka CRNI PETAK (VIDEO)

Ulazimo u godinu šestice

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Privatna arhiva

Poslednjeg dana u 2021. godini predstavljamo vam ekskluzivni intervju sa belim magom Vesnom Rivas koja za Objektiv otkriva šta nas sve čeka u 2022. godini. Kako sama objašnjava, numerologija joj je bliža od astrologije i njome se vodila u analizi godine pred nama, takozvane “godine šestice”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Prema njenim predviđanjima, u narednoj godini će se otkriti mnoge afere, brakovi će masovno pucati, dolazi do pada maski. Takođe, 2022. je i godina podmuklih bolesti, crne magije i porodičnih prokletstava. Seča crnih knezova je već počela, a svima onima koji su krali, varali i bili lenji dolazi crni petak!

Ipak, oni koji su dobro i vredno radili nemaju čega da se plaše, ovo je njihova godina i u njoj će imati puno sreće i uspeha! Korona će biti u potpunosti obuzdana a Kinezi zavladati svetom.

Celokupna predviđanja Vesne Rivas možete pogledati u video klipu sa početka ove vesti, a mi vas pozivamo da nas pratite i u 2022. godini, te da zapratite naš youtube kanal za još kvalitetnog i zanimljivog sadržaja.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar