Sin Bobana Rajovića DIRLJIVOM objavom čestitao ocu 50. rođendan: Nikada nećeš razumeti koliko mi ZNAČIŠ

Njegove reči mnogima su naterale suze na oči

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
foto:E-stock/S.Nedelja

Pevač Boban Rajović danas proslavlja svoj 50. rođendan, a tim povodom dobio je brojne čestitke.

Svakako najdraža mu je ona koju je dobio od svog naslednika Andrije koji je na Instagramu ocu uputio dirljive reči.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Šampione moj, ne postoje reči kojima bih mogao da opišem koliko te volim. Nikada nećeš razumeti koliko mi značiš u životu i koliko poštujem sve što si napravio. Najveća želja mi je, pre svega, da pokušam da postanem čovek kao što si ti, a zatim da te učinim ponosnim, da ti vratim za sve ove godine neizmerne podrške i ljubavi – počeo je Andrija.

Foto: Youtube/Printscreen/
Objektiv TV

– Sve što sam želeo u životu si mi pružio, i kada si bio u mogućnosti i kada nisi. Nikada nećeš razumeti koliko sam ti zahvalan na tome. Svašta smo prošli zajedno, ali nikada nismo odustali, niti ćemo. Kako si mi ti uvek govorio: “Sad idemo do kraja”. I tako će i biti, idemo do kraja, pa šta nam Bog da. Hvala ti što si takav kakav jesi – dodao je mladi Rajović.

– Uvek sam sa ponosom govorio da si mi otac i tako će ostati do kraja mog života. Ko bi rekao da ti je već 50, imaš snage kao da ti je upola toliko, i dalje mi nije svejedno kad stanemo na traku jedan do drugog. (smeh) Srećan ti 50. rodjendan šampione moj dobri, volim te najviše na svetu – zaključio je Andrija i objavio niz fotografija na kojima je sa ocem.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar