Sve informacije o ZDRAVLJU na jednom mestu: Predstavljamo Huawei Watch D (VIDEO)

Pored brojnih fitness opcija poseduje merač pritiska i EKG

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube

Više puta smo pisali o novom adutu kompanije Huawei, prikazali kako meri pritisak, a sada otkrivamo detalje o hardveru i softveru.

“Pametni” sat je izrađen od najtvrđe aluminijumske legure, koja se koristi u avijaciji, što povećava izdržljivost i otpornost na grebanje, prenosi Gizmochina.

Opremljen je AMOLED ekranom (1.64-inča), HD rezolucije 456×280 i gustine piksela od 326 ppi. Kompanija navodi da je otporan na prašinu i vodu (sertifikat IP68).

Nova tehnologija

Pored brojnih zdravstvenih i fitness opcija (brojanje koraka, monitoring sna, nivo kiseonika u krvi), poseduje merač pritiska i EKG.

Huawei je razvio TruBP tehnologiju, sofisticirani senzor za merenje s ekstremno malom tolerancijom na grešku. Uz gedžet dobijate kaiševe u različitim veličinama i mikro “pumpice”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Za EKG je zadužena TruSeen 5.0+ tehnologija, koja podrazumeva osam fotoelektričnih senzora i elektrode obložene PVD-om za filtriranje smetnji i postizanje tačnih rezultata.

Detalji o kapacitetu baterije nisu poznati, ali znamo da se može bežično dopuniti. Cena Huawei Watch D iznosi 470 dolara i stiže na tržište 25. decembra.


BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs/S.K.

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar