Ovo je DEVOJKA koju je pokosio auto na pešačkom prelazu u Šapcu: “Puklo je ko BOMBA” (FOTO)

Porodica povređene N. M. stalno je uz nju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Ilustracija, Foto: Shutterstock, Printscreen

Devojka N. M. (21) teško je povređena u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u Šapcu, kada je na nju dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu velikom brzinom nalateo automobil “golf 4”.

Kako se saznaje, nesreća se dogodila 17. decembra oko sedam satu ujutru u Ulici kralja Milutina, a N. M. je sa brojnim povredama smeštena u šabačku bolnicu i prema nezvaničnim saznanjima oporavlja se.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Foto: Printscreen

Ona je, kako se saznaje, najpre čekala da se na semaforu kraj zebre upali zeleno svetlo za pešake. Kada se to dogodilo i kada je jedan automobil stao, ona je počela da prelazi ulicu. Kad je došla do pola, iz suprotnog smera je velikom brzinom naišao drugi automobil. On je prvo udario u auto, koj je bio u traci pored i nameravao da skrene levo, zatim je pokosio devojku i bacio je na automobil, koji je stao da ona pređe ulicu. “Golf” se navodno zaustavio tek nekoliko metara dalje, a udario je i auto iz suprtonog smera.

Tri auta uništena

– Tri automobila su bila uništena. Delovi rasuti po putu, a kada su se sudarili puklo je ko bomba – ispričao je očevidac i dodao da su građani odmah pritrčali da pomognu nesrećnoj devojci, kao i da su pozvali policiju i Hitnu pomoć.

– Ona je imala neku kesu u ruci, verovatno se vraćala iz prodavnice, jer je tu jedan veliki market. Najvažnije je da devojka bude dobro. Čuli smo da je bila na aparatima, a nadamo se da će uspeti da se izbori sa povredama – kaže sagovornik.

Porodica povređene N. M. stalno je uz nju, a njen otac je preko prijatelja poručio:

– Ne želim sada da komentarišem ništa. Svu svoju energiju smo usmerili na to da se ona što pre oporavi. Kada dođe vreme pričaću o ovome što se dogodilo – rekao je njen otac.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (1)

Ostavite komentar