Obaveštenje za vozače: Obustavljen saobraćaj na Ibarskoj, izbegavajte OVE DEONICE

Učesnici u saobraćaju se mole da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Rina

Saobraćaj na državnom putu IB reda broj 22, deonica Stepojevac – Šopić biće sutra obustavljen.

JP „Putevi Srbije” Vas obaveštava da je u četvrtak, 23.12.2021. godine, u periodu od 7.30 do 16 časova, planirana obustava saobraćaja na državnom putu I B reda broj 22 – Ibarska magistrala, na delu od Stepojevca do ukrštanja sa ulicom Janka Stajčića u Šopiću, zbog prelaska vangabaritnih rudarskih mašina preko kolovoza državnog puta.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Saobraćaj će biti preusmeren u smeru iz Beograda skretanjem u levo kod Stepojevca, putem kroz Velike Crljene i Vreoce, a u suprotnom smeru skretanjem u desno kod Šopića putem kroz Vreoce i Velike Crljene do Stepojevca.

Molimo učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu kretanja uslovima na putu.

Obustava saobraćaja na delu državnog puta I B reda broj 11, od kružne raskrsnice Subotica na Somborskom putu do kružne raskrsnice Subotica na Bačkotopolskom putu

JP „Putevi Srbije” Vas obaveštava da će 24.12.2021.godine, u periodu od 8 do 16 časova, na snazi biti obustava saobraćaja na delu državnog puta I B reda broj 11, od kružne raskrsnice Subotica na Somborskom putu do kružne raskrsnice Subotica na Bačkotopolskom putu, zbog radova na izgradnji natputnjaka na Pačirskom putu (Faza betoniranja dela pešačke staze).

Saobraćaj će se odvijati obilaznim putem kroz grad Suboticu i to: kružna raskrsnica Subotica (Sombor)-Somborski put-Zagrebačka ulica – Beogradski put-državni put II A reda broj 100 (prema Bačkoj Topoli)-kružna raskrsnica Subotica (Bačka Topola).

Radovi će biti obezbeđeni adekvatnom saobraćajnom signalizacijom i opremom.

Obustava saobraćaja na državnom putu II A reda broj 221, deonica Pirot – Kitka

JP „Putevi Srbije” Vas obaveštava da će od 24.12.2021 do 28.12.2021. godine, u periodu od 9 do 15 časova, doći do obustave saobraćaja zbog asfaltiranja kolovoza na državnom putu II A reda broj 221, na deonici Pirot – Kitka.

U terminima potpune obustave saobraćaja vozilima hitne pomoći i vozilima Sektora za vanredne intervencije biće omogućen prolaz.

Zadržavanja vozila na naplatnim stanicama

JP „Putevi Srbije” Vas obaveštava da nema zadržavanja vozila na naplatnim stanicama na autoputevima Republike Srbije.

BONUS VIDEO:



Izvor: Putevi Srbije

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar