Muškarci gotovo jednoglasni: Evo zbog čega ih više privlače žene koje su STARIJE od njih

Nije u pitanju izgled

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Žene nastoje da neguju svoje lice i telo, i da tu negu pojačavaju sa godinama, u želji da ostanu večito mlade i da izgledaju negovano.

Takođe, veliki broj njih smatra da će upravo tako privlačiti muške poglede. Međutim, velika je mogućnost da greše.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Jedno britansko istraživanje je pokazalo da gotovo 70 posto muškaraca smata privlačnijim žene koje su zrelije i starije od njih.

Kada su upitani koje kvalitete vole kod suprotnog pola, samopouzdanje se našlo na prvom mestu.

Mlađe žene neretko na sebi primećuju nesavršenosti na svom licu ili u svom ponašanju. Dok su mlađe žene sklone samokritici, zrele žene su sigurne u sebe i u svoj izgled, a promene na licu i telu prihvataju kao nešto neminovno.

Sebi su na prvom mestu

Žene bogate iskustvima, svesne su da su neke stvari u životu istinski važne, dok su neke druge sasvim prolazne i tričave. One tako neguju svoj duh, dok se ne opterećuju promenama na telu.

Zrele žene znaju koliko život brzo prolazi, pa cene svaki trenutak. Vole da rade na sebi i odlučuju se uvek za stvari u kojima će da uživaju.

Takođe, ne libe se da nauče nešto novo.

Foto: Shutterstock

Snažne su

Brojna iskustva, razočaranja i prevaziđeni strahovi, učinili su od zrelih žena stabilne i snažne osobe.

Svaki izazov koji se našao pred njom, učinio je da ona bude snažnija, što je od nje stvorilo odvažnu osobu, ponosnu na svoje godine i životna iskustva.

Foto: Shutterstock

Samopouzdanje i samopoštovanje

Zrela žena će na prvo mesto uvek staviti svoj mir, život po svojim pravilima i jubav prema sebi. Samopouzdanje se stiče godinama, a zrela žena koja drži do sebe, od njga prosto “puca”.

Svaka žena treba da sluša sebe, istakne svoje prednosti i radi na prevazilaženju svojih slabosti. Moć zdrave ljubavi prema sebi je ono što će svaku ženu da učini srećnom i naprosto veličanstvenom.

Foto: Shutterstock

Mir

Mirne i uravnotežene žene uvek izgledaju bolje. Unutrašnji mir se prosto uvek prikazuje na nečijem licu, a osobe koje su pomirljive sa sudbinom i koje ne dozvoljavaju čak ni najtežim životnim okolnostima da ih sruše, jednostavno su lepe.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Novosti Magazin

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar