Goran Bregović o starim ranama: Otac je bio ALKOHOLIČAR, a majka umrla od OPAKE bolesti

Velika ljubav završila se zbog poroka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Goran Bregović, Foto: Printscreen/Youtube

Poznati muzičar i pevač Goran Bregović jedan je od najuspešijih javnih činosti na našim prostorima, a jednom prilikom pričao je o situaciji svojih roditelja.

Naime, Bregoviću je otac bio vojno lice, ali je mnogo pio alkohol. Roditelji su mu se razveli zbog toga, majka je napustila oca, a bila je velika ljubav u pitanju, kako ističe muzičar. Nakon razvoda roditelja, Bregović se susreo sa tužnom vešću o smrti majke, koja se razbolela od leukemije.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Moji roditelji su se jako voleli. Otac je bio vojno lice i mnogo je pio. Njih dvoje su se razveli baš zbog toga. A bila je to velika ljubav. Kada se moja majka razbolela od leukemije bila je u bolnici u Splitu, u gradu u kome je moj otac živeo sa drugom ženom. Ta njegova druga žena mi je pričala da je moj otac nestajao iz kuće noću. Ona ga je jednom pratila i videla kako se on iskrada i odlazi do bolnice u kojoj je moja majka umirala. Tu bi celu noć napolju sedeo ispod prozora sobe u kojoj je moja majka umirala i pušio celu noć – ispričao je Bregović u jednoj emisiji.

Foto: Antonio Ahel

Goran dodaje da mu se otac izlečio od alkoholizma, međutim, kada je saznao da mu se bivša supruga razbolela i umrla, on se vratio starom poroku.

– On je tad već bio izlečen od alkoholizma, ali kada je moja majka umrla on se vratio na selo i zasadio vinograd. Onda je počeo ponovo da pije. Pio je hiljadu litara vina godišnje, toliko je davao taj vinograd. I uglavnom je to vino pio sam. Ako ima tužna priča za ilustraciju za veliku ljubav koja je propala zbog alkohola, to je ta priča iz moje porodice – ispričao je tada, a piše Objektiv.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar