Postaje veća zvezda od oca…Ćerka Zdravka Čolića prava je lepotica (FOTO)

Da li liči na slavnog tatu?

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Una Čolić
ScreenShot Instagram

Una Čolić, starija ćerka pevača Zdravka Čolića, nedavno je proslavila svoj osamnaesti rođendan, a sudeći po njenom Instagram profilu, pevačeva ćerka ne krije da voli šminku, izlaske i kameru.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објава коју дели ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) дана


Kao što i priliči naslednici naše najveće zvezde, Una je čest gost luksuznih beogradskih restorana i inostranih hotela u koje rado odseda prilikom putovanja.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објава коју дели ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) дана



Do skoro je pohađala privatnu gimnaziju, a od ove godine ide na fakultet. Jedan od njenih najboljih drugova iz škole je sin pevača Bobana Rajovića mladi fudbaler Andrija. Pre gimnazije na Košutnjaku, Una je završila u istom obrazovnom centru i osnovnu školu, koju trenutno pohađa Zdravkova mlađa ćerka Lara.

Prema navodima njenih bliskih prijatelja,da iako uživa u luksuznom životu, Una ne zanemaruje svoje obrazovanje i trudi se da ispuni očekivanja svojih roditelja i bude njihov ponos.

– Una je dobro dete, lepo uči i sve se dogovara sa roditeljima. Majka je njoj i sestri skroz posvećena i za maltene svaki njihov korak. Una stalno izlazi u popularne klubove sa vršnjacima. Omiljena je u društvu, a ima nekoliko najboljih drugarica, koje su takođe iz imućnih porodica. Sve one vole da ručaju u najboljim beogradskim restoranima sa prijateljima i porodicom. Una voli da se šminka i da se fotografiše, a tata joj sve dopušta jer želi da njegove ćerke uživaju u životu i da budu neopterećene njegovom karijerom – ispričao je navodno prijatelj blizak porodici Čolić za domaće medije.

 

 

 

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објава коју дели ▪️Una ▪️Čolić▪️ (@unacolic) дана


 



Izvor: alo

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar