Imam 49 godina i dečko mi je NAREDIO da u krevet idem u 22 sata! A onda me je šokirao sumanutim zahtevom

Ona se zapanjila kada je otkrila njegovu mračnu stranu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
čestitke za godišnjicu
Foto: Shutterstock

Jedna Britanka je već posle nekoliko meseci zajedničkog života sa dečkom, shvatila da ima posla sa potencijalnim nasilnikom.

– Ja imam 49, a moj dečko 54 godine. Zajedno živimo šest meseci, a pre toga smo se viđali dve godine. On zna da bude divan, ali mnogo češće pokazuje svoju drugu stranu. Veoma je temperamentan, uživa u tome da me “poklopi” u raspravama i nikada ne želi da sasluša šta ja mislim o nečemu – priča žena i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U svakoj raspravi, najvažnije je da on uvek bude u pravu. On izvrće sve što ja kažem, i ispada da sam ja uvek dežurni krivac. Istina je da je on uvek imao tu nasilničku stranu, ali sve sam to mogla da podnesem, dok nije ušao u još bizarniju fazu.

– Kad on ide na spavanje, u kući ne sme ni muva da se čuje i mora da vlada totalni mrak! Zbog toga što je njemu neophodan san, ja moram da idem u krevet svake večeri tačno u 22 časa. Neverovatno, još od detinjstva me neko nije terao da u određeno vreme idem u krevet – objašnjava Engleskinja.

Foto: Shutterstock

– Međutim, on se nije na tome zaustavio. Dok on spava ja ne smem da gledam televiziju, koristim mobilni telefon, pa čak ni da čitam knjigu! Mislim da je vreme da ga napustim – zaključila je ona.

Odgovor terapeuta: Ovo su klasični znaci opsednutosti kontrolom.

Na osnovu vaše priče se može zaključiti da je on sklon maltretiranju, i na žalost, situacija će verovatno samo postajati sve gora.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (1)

Ostavite komentar