Otkrivene sve MULJAŽE Džonićeve familije: Evo šta je radila Goranova majka – umešana i žena Suzana

Prema svedočenjima meštana Moravca, Džonić je i ranije znao kako da zaobiđe zvanične procedure

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, Facebook

Goran Džonić, prvoosumnjičeni za ubistvo tročlane porodice Đokić, ima ozbiljnog pomagača! Do ovakvog saznanja Objektiv je došao na osnovu razgovora sa onima koji su do detalja upoznati sa čitavim slučajem i posle informacija o onome šta je vatrogasac u penziji govorio tokom ispitivanja, što u policiji, što u tužilaštvu.

– Neko je „krtica” i Džoniću doprema informacije kojima se služio tokom saslušanja. Iako pokušava da oda utisak čoveka sa dijagnozom, mudro i spretno barata informacijama – navodi naš izvor, a o čemu je Objektiv već pisao.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

PONOVO SE VADI NA DIJAGNOZU

Prema svedočenjima meštana Moravca, Džonić je i ranije znao kako da zaobiđe zvanične procedure.

– Njegova majka Mila ispričala je da je podmićivala kako bi zaposlila sina Gorana, ali i njegove sinove Milana i Stefana. Nije krila da im je novcem kupovala i diplome za škole, kao i dozvole za automobile, kamione. Mila je, jadajući se, otkrila i da su njen sin Goran i snaha Suzana platili da bi dobili potvrde za prevremenu penziju – navodi naš sagovornik.

Piše: Aleksa Momčilović

Ovu i mnoge druge aktuelnosti pročitajte u štampanom izdanju Objektiva za 15. decembar

Foto: Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (4)

  1. ja evo ne kupih nijednu diplomu, polozila voznju iz prve, bez mita, nasla skolu sa dobrim google recenzijama, sve zavrsila u roku i postdiplomske...ali ako mislite da je to normalno da kupujete dozvole, to onda objasnjava ovolike saobracajne nesrece

    Odgovori
  2. A što masa drugih nije kupila vozačku dozvolu,diplome srednje škole i fakulteta, nije platila da ode u prevremenu i invalidsku penziju?!? Pa takav je svaki treći u Srbiji!!! A mi pričamo o reformi države i pravosuđa ???

    Odgovori

Ostavite komentar