Mnogi su je smatrali NAJLEPŠOM učesnicom ZG: Bojana se povukla iz MEDIJA, a danas ne liči na sebe (FOTO)

Prognozirali su joj blistavu karijeru, a evo zašto je lepa pevačica odlučila da nestane sa naše javne scene

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Mnogi talentovani pevači prošli su kroz takmičenje Zvezde Granda, gde su okušali sreću.

Neki su prošli bolje, neki lošije, a nekima je ovo takmičenje bilo odskočna daska za veliku slavu, uspeh i popularnost. Ipak, postoje mnogi takmičari koji su imali sve predispozicije za uspeh u svetu muzike, a ipak im se nije dalo ili su odlučili da se povuku sa scene.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Takmičarka iz 2010. godine, Bojana Šarović važila je za najlepšu učesnicu ovog talent šou programa kojoj su mnogi predviđali blistavu karijeru. Ipak, Bojana je odlučila da se povuče sa estradnog neba i posveti se svojoj porodici.

Foto: Printscreen/ Youtube

Nakon finala 2011. godine Bojana je snimila nekoliko pesama te i naredne godine, a onda je ostala u drugom stanju i napustila estradne vode sve do danas.

Bojana se međutim i sada bavi pevanjem. Nastupa sa svojim bendom, ali godinama izbegava medije i muzički studio. Kada je reč o privatnom životu, ova pevačica je maksimalno posvećena bliznakinjama Srni i Tari, koje je rodila 2013. godine i zbog kojih se najverovatnije i povukla sa estrade.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Sarovic (@bojana_sar)

Bojanu pamtimo po dugoj plavoj kosi, a sada se odlučila na drastičnu promenu. Naime, Bojana je crnka, pa je malo ko može prepoznati.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Bojana Sarovic (@bojana_sar)

Na društvenoj mreži Instagram, Bojana neretko objavljuje fotografije, a interesantno je da u poslednje vreme lepa pevačica ne objavljuje slike sa suprugom Aćimom, za kojeg se udala još pre učešća u “Zvezdama Granda”. Da li su se razišli ili je nešto drugo u pitanju ostaje enigma.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar