Kanje Vest otpevao STIH kojim moli Kim da se POMIRE: Reakcija starlete će vas IZNENADITI

Ovo nije prvi put da reper javno moli starletu da mu se vrati

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Screenshot/Instagram

Reper Kanje Vest ne krije da se želi da se pomiri sa svojom suprugom Kim Kardašijan, a sada ju je na koncertu pred publikom pozvao da mu se vrati.

Naime, Kanje je sa Drejkom održao humanitarni koncert, a na koncertu je navodno bila i Kim. Reper je promenio stihove svoje pesme Runaway, na veliko oduševljenje publike.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Želim da pobegneš nazad meni, upravo ti, Kimberli”, glasio je izmenjeni Kanjeov stih, zbog kojeg je hešteg #kimberly trenutno jedan od najpopularnijih na društvenim mrežama.

Deo fanova na društvenim mrežama oduševljen je reperovim gestom, dok drugi deo smatra da Kim ne bi trebalo da dozvoli da je njegov postupak pokoleba.

Foto: GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

-Kim, da nisi slučajno pala na to, Runaway uopštee nije napisao za tebe-, napisala je jedna korisnica na Tviteru, aludirajući na to da je pesma napisana za Kanjeovu bivšu devojku Amber Rouz.

Samo nekoliko sati nakon koncerta Kim je navodno predala zahtev za legalno razdvajanje, prema kojem bi i dalje bila udata za repera, ali bi zakonski živela odvojeno od njega.

Ako sud to odobri, pitanje starateljstva nad decom i zajedničke imovine bilo bi odvojeno od njihovog bračnog statusa. Takođe, navodno je podnela zahtev da joj se prezime Vest ukloni iz imena, prenosi TMZ.

Inače, ovo Kanjeu nije prvi javni vapaj za pomirenjem, pa je tako nedavno na Instagram storiju objavio fotografiju poljupca sa Kim, uz koju je napisao: “Moram se vratiti kući.”

Istovremeno, Kim je, nagađa se, u vezi s 28-godišnjim komičarom Pitom Dejvidsonom.

BONUS VIDEO:



Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar