Slavna glumica prošla kroz BOLAN razvod, pa otvorila dušu: “Nisam bila dobro, trebala mi je POMOĆ”

Glumica progovorila o problemima o kojima je dugo ćutala

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
FOTO: Printscreen/Youtube

Popularna glumica i voditeljka Dru Barimor, inspirisana pričom svog gosta u sopstevnoj emisiji je ispričala nepoznate detalje iz života.

Naime, ona je bila inspirisana pričom svog gosta koji je priznao da je tražio pomoć jer imao psihičke probleme. Tada je ona otkrila da je posle razvoda od svog supruga Vila Kopelmana takođe morala da potraži stručnu pomoć.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Prošla sam kroz bolan razvod i nisam bila dobro. Imala sam dvoje dece za koje sam morala da se borim, a trebala mi je pomoć. Zato sam počela da se obraćam raznim ljudima i naposletku sam napravila veliko čišćenje u mom životu – priznala je ona.

– Krenula sam novim putem. Nisam se vratila na put na kom sam bila pre razvoda, već sam krenula potpuno novim koji sam sama izgradila – ispričala je glumica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Drew Barrymore (@drewbarrymore)

Ona je kasnije priznala da je bila veoma zatvorena o svojim problemima, ali da je možda vreme da se to promeni.

– Ne bi me iznenadilo da se desi revolt protiv perfekcije koju gledamo na društvenim mrežama. Sada smo u fazi kada moramo da gledamo sebe, kako da popravimo sebe, naš put i rešenja. Većina ljudi to radi sami sa sobom – rekla je Dru, te otkrila da je prestala da pije pre dve i po godine.

– Shvatila sam da mi to nije pomoglo u životu – zaključila je glumica.

Podsetimo, glumica je nedavno u svojoj emisiji obišla kuću u kojoj je odrasla, prvi stan u kom je živela, ali i instituciju u koju su je u jednom trenutku smestili kada je imala 13 godina, a u kojoj je provela godinu i po dana.

BONUS VIDEO:Izvor: Telegraf

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar