Da li biste prepustili Dru Barimor da vam dizajnira zidove u sobi? (FOTO)

Ludi printovi, jarke boje i dašak egzotike, a sve to s potpisom holivudske zvezde

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Walmart

Posle svoje prve kolekcije nameštaja i detalja za kuću “Flower Home” u martu i linije za decu u avgustu za “Walmart”, holivudska glumica Dru Barimor ponovo razbija stereotipe u uređenju enterijera. Poput njene prethodne kolekcije, i ova je osvežavajuča mešavina smelih printova, egzotičnih desena i jarkih boja, na ivici kiča.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Whether it’s your bathroom, kitchen, or even a laundry room, our bold, new wallpaper is an easy way to brighten any space (big or small)! ? Swipe to see our #FLOWERHome prints… and bonus! All of our wallpapers are peel and stick! ?

Објава коју дели FLOWER by Drew (@flowerbydrew) дана

 

Samo, ovog puta ima još jedan vibrantni proizvod – tapete. I to samolepljive!

Cene se kreću od 34 do 49 dolara po rolni a luksuzni paterni imaju egzotična imena – Jungle Leopard, Vintage Starburst, Art Deco Fan, Vintage Bird i Tropical Toile.

 

Walmart

 

“Moj stil u dekorisanju je oduvek bio veoma eklektičan. Obožavam da soba odražava moju ličnost i bude raznovrsna, što postižem dodavanjem novih paterna ili uključivanjem sitnica na koje sam nailazila tokom putovanja.

To je upravo ono što smo želeli da uradimo sa našom novom jesenjom kolekcijom Flower Home. Dodala sam nove boje, nove printove, pozadine i akcente koje će zaokružiti vaš dom”, rekla je Dru Barimor u najavi svoje kolekcije.

 

Walmart

 

Tapete nisu jedni uzbudljivi deo nove linije – tu je preko 130 novih proizvoda, uključujući komodu sa printom leoparda i šestugaonu policu za knjige koje će vam obezbediti sigurnu zabavu dok budete opremali svoj dom.

Pogledajte kako izgledaju sobe kad ih sredi holivudska glumica

 

I. Vujnović



Izvor: Objektiv

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar