Sramne uvrede i PRETNJE Vučiću s nezakonitih blokada: “Nesrećan si se rodio, tako ćeš i ZAVRŠITI” (VIDEO)

Jedan muškarac izneo je skandalozne pretnje

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/N1

Na današnjim protestima lažnih ekologa mogle su se čuti razne skandalozne izjave, te je tako jedan od demonstranata, koji su većinom simpatizeri lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, pored iznesenih gnusnih uvreda čak i pretio predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću.

Naime, ovaj protestant izjavio je da se predsednik Vučić nesrećan rodio i da će nesrećan i završiti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Zašto to radiš, znači izazivaš nesreću. Nesrećan si se rodio i tako ćeš završiti – glasi sramna pretnja i uvreda upućena predsedniku Vučiću.

Podsećanja radi, predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da su današnji protesti potpuno politički, što su mnogi protestanti svojim postupcima danas i potvrdili. Potpuno je jasno da ovi protesti nisu ekološki, već politički jer niko nije fokusiran na ekološka pitanja, već isključivo na smenjivanje predsednika Aleksandra Vučića. Takođe podsećamo i pored toga što je slušao volju naroda i stavio njih na prvo mesto.

Takođe podsećamo da je država izašla u susret građanima, predsednik Srbije Aleksandar Vučić je iskoristio svoje ustavno pravo i vratio Skupštini loš Zakon o eksproprijaciji, kao i svoj politički uticaj na Vladu da izmeni sporne odredbe Zakona o referendumu i ne odobri zahtev Rio Tinta da deponijom zatrpa najplodniju zemlju uz Jadar.

Iz svega navedenog očigledno je da ne postoji ni jedan razlog za protest, izuzev želje lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa i njegovih pijuna da koriste nasilje s ciljem da se vrate na vlast.

Vlada Republike Srbije je donela odluku da iz skupštinske procedure povuče Zakon o eksproprijaciji, koji je skupštini Srbije na ponovno odlučivanje vratio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, čime je država izašla u susret građanima. Više o tome pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (7)

  1. Rade Sta radi policija gde su smrkovi Sa vodom treba rasturiti te batinase da moze narod da vozi normano da ide svojim stanovima.

    Odgovori

Ostavite komentar