Alek Boldvin NASRNUO na novinara: Glumac potpuno izgubio KONTROLU zbog ovog pitanja! (VIDEO)

Novinar Njujork Posta Džon Levin objavio je na Tviteru video snimak ovog susreta

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Youtube

Glumac Alek Boldvin (63) nedavno je dospeo u žižu javnosti nakon što je na snimanju filma usmrtio svoju koleginicu, Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Souzu, kada je opalio iz pištolja, za koji se mislilo da je bezbedan.

Nesreća se dogodila 21. oktobra u Nju Meksiku, a glumac i dalje ne može da dođe sebi od šoka. Pre nekoliko dana gostovao je u emisiji u kojoj je otvoreno govorio o nemilom događaju, a sada je ponovo izazvao pažnju javnosti.

Naime, Boldvin je, isprovociran pitanjima novinara koji ga je presreo na ulici u Njujorku, pojurio ka njemu, a snimak ovog događaja odmah se proširio društvenim mrežama.

Naime, novinar Njujork Posta Džon Levin (34) objavio je na Tviteru video snimak ovog susreta.

– Zar stvarno nisi povukao okidač? Verujete li da je opalio a da niste povukli okidač? Je li to bio kvar? – ispitivao je Levin.

Levin je nastavio da postavlja pitanja dok je Boldvinova supruga Hilarija mahala telefonom i zamolila ga da ode, što je Boldvina nateralo da se okrene i počne da juri prema njemu.

– Ne smete da fotografišete ispred nečije privatne kuće – viknuo je Boldvin, mašući čvrsto stegnutim kišobranom u ruci.

To nije sprečilo novinara da nastavi da postavlja pitanja što je još više uzrujalo glumca. Situacija se smirila čim je Alek ušao u kuću i zatvorio vrata.

Podsećamo, prošlog četvrtka Boldvin je tokom gostovanja u pomenutoj emisiji u suzama tvrdio da nije povukao okidač i da je pištolj sam opalio dok je bio u njegovim rukama na snimanju filma u Novom Meksiku.

– Neko je odgovoran za to što se dogodilo, a ja ne mogu reći ko je, ali nisam ja – izjavio je on u intervjuu.

Uprkos tome, mnogi i dalje dovode u pitanje verziju događaja koju je ispričao Alek Boldvin.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar