Zbog njihove svadbe prekinut je DNEVNIK: Svi detalji venčanja koje je pratila CELA Jugoslavija (VIDEO)

Pevačica Leba Brena i njen suprug, bivši teniser, proslavili su tri decenije skladnog godina braka

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATA images/Antonio Ahel, Printscreen

Od spektakularnog venčanja jednog od najpoznatijih parova sa naše estrade, Lepe Brene i Bobe Živojinovića, prošle su čak tri decenije.

Poznati supružnici juče su obeležili tačno 30 godina otkako su se jedno drugom zavetovali na večnu ljubav, a malo ko se seća kako je izgledalo venčanje koje je tok 7. decembra davne 1991. godine pratila cela bivša Jugoslavija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

O tome koliko su bili popularni i koliko je čitava javnost bila zainteresovana da isprati ovu ceremoniju, govori i činjenica da je tog dana čak bilo prekinuto emitovanje “Dnevnika 2”, kako bi se novopečeni supružnici direktno uključili u program ovim povodom.

Presrećni mladenci glasno su tog dana izgovorili sudbonosno “da” pred stotinama svojih zvanica, a ceremonija venčanja održana je u svečanoj sali hotela Interkontinental. Prema nekim navodima koji su kružili tih dana domaćim medijima, njihova svadba koštala je čak 50 hiljada nemačkih maraka.

Foto: Youtube printscreen

Gosti su uživali u raskošnoj trpezi na kojoj je bilo pripremljeno čak 650 vrsta jela, dok je mladenačka torta, ukrašena jestivim raketama i gramofonskim pločama, imala čak pet spratova.

Foto: Youtube printscreen

Za muziku je bila zadužena Vanesa Šokčić, dok je bidermajer uhvatila njena koleginica Dragana Mirković.

Za bajkoviti izgled mlade tog dana bila je zadužena jedna čuvena modna kuća koja je venčanicu kreirala specijalno za nju, a mladoženja je nosio crni elegantni smoking.

Glavni deo programa vodio je Brenin dugogodišnji prijatelj i saradnih Saša Popović, a među zvanicama bio je veliki broj javnih ličnosti.

Na adresu novopečenih supružnika tada je stiglo preko četiri hiljade pisama, kao i pregršt poklona koji su pristizali iz svih krajeva sveta. Kako se tada navodilo, jedan od poklona koji su dobili tom prilikom bila je skupocena slika koja je navodno vredela koliko polovina celog svadbenog veselja.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar