Još se više “zakopao”: Subašić pevao sramne antisrpske pesme, a ovo je njegovo objašnjenje! (VIDEO)

- Ako sam svojim neprimerenim ponašanjem (pevanjem sebi u bradu) nekoga uvredio, nije mi to bila želja ni cilj. Moj Hajduče, hvala ti za nedeljnu romantiku i pobedu u derbiju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen

Golman Hajduka iz Splita i bivši reprezentativac Hrvatske srpskog porekla Danijel Subašić oglasio se na Instagramu posle ispada nakon pobede svog tima u Zagrebu nad večitim rivalom Dinamom. Na dočeku u Splitu fudbaleri Hajduka Marko Livaja i Danijel Subašić su sa Torcidom pevali pesmu: “Mrzim Dinamo, srpsko ime to“.

Taj snimak izazvao je burne reakcije u čitavom regionu, a akterima skandala prete ozbiljne kazne.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nakon bure koju je izazvao u javnosti, Subašić se oglasio na Instagramu:

– Najveći hrvatski derbi. Velika pobeda Hajduka 0:2. Odlična utakmica, atmosfera vrhunska, Hajduk nikad manje prekršaja u derbiju, dominirao u igri i velikom borbom stigao do velike pobede. Protiv Dinama koji igra Ligu Evrope i koji je po kvalitetu jedna od najboljih ekipa lige. Velika fešta je bila ispod tribine gde su naši navijači došli u velikom broju i ista takva atmosfera se preselila u svlačionicu i na naš doček u Splitu, gde je sve bilo vrhunski i veličanstveno – napisao je Subašić.

Golman ne vidi ništa sportno u pesmi, već krivi osobu koja je snimila i objavila sporan video.

– Sve je bilo super dok se nisu našle neke sitne duše i snimale nas i podelile video klipove, prodale za 200 do 500 kuna i tu je sve ovo gore prestalo da se ističe. Ne priča se o Hajduku koji se stabilizovao, koji se diže, koji je u borbi za oba trofeja, koji ima pozitivnu atmosferu u klubu i oko njega sa svojim navijačima. Da mi igrači širimo govor mržnje, ne sećam se da sam imao mikrofon i da sam na njemu pevao pogrdne pesme i širio mržnju. Rivalstvo da, ali mržnja ne. Svaki klub od mene kod mene ima veliki respekt, tako i Dinamo – ističe Subašić i dodaje:

– Ako sam svojim neprimerenim ponašanjem (pevanjem sebi u bradu) nekoga uvredio, nije mi to bila želja ni cilj. Moj Hajduče, hvala ti za nedeljnu romantiku i pobedu u derbiju.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar