Viola fon Kramon u totalnoj akciji PROTIV Srbije: ZATVORITE Kolubaru, Kostolac i Obrenovac

Lažno se predstavlja kao zaštitnik naroda

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: EPA/INGA KJER

Poslanica Evropskog parlamenta iz redova Zelenih i glavna lobistkinja za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu, Viola fon Kramon, je na susretu sa episkopom diseldorfskim i cele Nemačke, Grigorijem Durićem ukinula Srpsku pravoslavnu crkvu, a sad traži od Evropske unije, lažno se predstavljajući kao zaštitnik naroda, da se zatvori Kolubara, Kostolac i Obrenovac.

Naime, u mediju euractiv.com objavljen je tekst pod imenom Viole fon Kramon sa naslovom “Termoelektrane na ugalj Zapadnog Balkana su slepa tačka EU”.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Viola fon Kramon je u oktobru ove godine posetila Loznicu i tom prilikom je u Jadru branila interese drugih kompanija, a kako su građani tad reagovali na njenu posetu možete da pročitate klikom OVDE.

Albanski mediji SLAVE fon Kramon i Grigorija: Osvanuo SKANDALOZAN tekst “Nema više SPC” (FOTO)

Podsetimo, poslanica Evropskog parlamenta iz redova Zelenih i glavna lobistkinja za nezavisnost Kosova u Evropskom parlamentu sastala se pre dva dana, 6. decembra, sa Grigorijem Durićem.

Nakon sastanka oglasila se na društvenim mrežama sa komentarom “ne postoji Srpska pravoslavna crkva, to su autonomne eparhije, drugčije od katoličkih. Razgovarajte sa episkopom i bićete iznenađeni”, a više o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO: 

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Izgleda da nemackoj nedostaju psihijatri, da ih ima ova konobarica bi vec odavno bila u nekoj psihijatriji na lecenje

    Odgovori
  2. Daleko si ti Viola od viole,koliko vidim ti si duduk i to neotesani,ali zato za razliku od duduka sa šest rupa,ti ih imaš bezbroj,drugim rečima:ŠUPLJA SI !!!

    Odgovori

Ostavite komentar