Krivične PRIJAVE protiv maloletnika: Udarali dečaka BOKSEROM u glavu, reagovala policija u Novom Sadu

Prema svedočenjima majke oni su njenog sina u jednom vojvođanskom mestu iz čista mira napali na ulici

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Masa Bandjur, Shutterstock/Ilustracija

Nakon pisanja medija o nasilju dvojice maloletnika koji su brutalno pretukli sedamnaestogodišnjeg dečaka, stigao je odgovor policije u kojem se navodi da su pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu podneli Višem javnom tužilaštvu krivičnu prijavu protiv dvojice petnaestogodišnjaka zbog postojanja osnova sumnje da su učinili krivično delo teška telesna povreda.

Prema svedočenjima majke oni su njenog sina u jednom vojvođanskom mestu iz čista mira napali na ulici, udarali ga bokserom po glavi, šutirali u stomak, pa gurnuli u jarak, a iz MUP navode sledeće:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Sumnja se da su, pre nedelju dana, njih dvojica presrela sedamnaestogodišnjeg dečaka na ulici, da su ga tukli i naneli mu tešku telesnu povredu. O ovom događaju policija je obavestila i nadležni Centar za socijalni rad. Napominjemo da je policija, protiv jednog od dvojice osumnjičenih, podnela krivičnu prijavu i u oktobru ove godine, zbog sumnje da je, sa još dvojicom meštana, učinio krivična dela laka telesna povreda, protivpravno lišenje slobode i zlostavljanje i mučenje – piše u odgovoru policije:

– Takođe, podsećamo da je policija, u najkraćem mogućem roku, identifikovala ovog petnaestogodišnjaka kao jednog od dvojice maloletnika koji su, krajem jula, učinili krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja. Protiv obojice je nadležnom tužilaštvu podneta krivična prijava za pomenuto krivično delo. Protiv njega je, tokom ove godine, policija podnela i više prekršajnih prijava, zbog narušavanja javnog reda i mira – piše u odgovoru novosadske policije.

Podsetimo, majka je medijima dostavila snimak na kojem se, kako kaže, ta dvojica maloletnika iživljavaju nad jednim drugim dečakom. Vidi se da jedan od njih bokserskim rukavicama hvata za glavu nekog dečaka i svom snagom ga udara kolenom. Dečak pada i pokušava da od siline udarca dođe sebi. Kaže da je čula da su oni tada tog dečaka terali i da pije mokraću.

BONUS VIDEO:



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar