Vraćanje prirodi je u modi: Ove boje će u 2022. biti apsolutni HIT kada je o enterijeru reč (FOTO)

Za opuštajuću i mirnu atmosferu

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Ukoliko ste planirali da preuređuujete stan, trebalo bi da znate šta će biti naredne godine u trendu.

Iako je poslednjih godina skandinavski, minimalistički tip uređenja, u kojem dominiraju beli zidovi i minimalne dekoracije, bio u trendu, narednu godinu karakteriše vraćanje prirodi.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Svetlo plava i tamno zelena boja, biće apsolutni hit, kada je o uređenju enterijera reč. Ove dve boje stvaraju opuštajuću atmosferu, daju osećaj mira, spokoja i udobnosti.

Zelena boja žalfije se izdvaja u odnosu na druge nijanse zelene. Kakav god da je nameštaj u vašoj dnevnoj sobi, žalfija-zelena će se savršeno uklopiti. Ona ide uz crne i bele komade, kao i uz sve drvenaste dezene.

Sjajan je izbor kada je farbanje zidova u pitanju, jer stvara efekat većeg prostora. Takođe donosi duh prošlih vremena i osećaj udobnosti, karakterističan za seoski enterijer. Sjajno se kombinuje uz zavese bež nijanse i uz materijale poput pamuka i lana, u njihovim prirodnim bojama.

Za ljubitelje nešto modernijeg enterijera, ova nijansa zelene boje, savršeno se uklapa sa bojama metala. Takođe, u modi su detalji pravljeni od prirodnih materijala, poput drveta i kokosove kore. Drveni, rustični nameštaj takođe.

Crna boja polako izlazi iz mode, kada je enterijer u pitanju, tako da ona ne treba da bude preovlađujuća ni u jednoj sobi.

Senf-žuta i plavo-zelenkasta boja petroleja, sjajan su izbor ako želite da ostavite svoj lični, umetnički pečat. Unesite u prostor dosta biljaka, kako biste ga oplemenili i ulepšali. To će svakako stvoriti i zdraviju atmosferu.

U galeriji možete videti nekoliko ideja za uređenje prostora, baziranih na bojama prirode.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs, Novosti Magazin

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar