Brat ubio TRUDNU sestru srpom, dok je majka držala za noge: Razlog je sve ostavio u potpunom ŠOKU (FOTO)

Brat je izveo mučan napad dok je njegova sestra bila okrenuta leđima

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Facebook/Printscreen

Tinejdžer iz Indije je srpom odrubio glavu svojoj trudnoj sestri Kirti Tore (19), a zatim je pozirao za selfi dok je paradirao odsečenom glavom.

I tinejdžera i njegovu majku policija je uhapsila nakon varvarskog napada. Navodno je ubijena jer članovi njene porodice nisu odobravali njen brak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kirti je ubijena u selu Ladgaon u Aurangabadu kada su njen brat i majka Šobabaj Mote otišli ​​da je posete.

Živela je sa porodicom svog muža u sobi pored njihove farme.

Brat je izveo mučan napad dok je njegova sestra bila okrenuta leđima.

Pomoćnik policijskog komesara Kajlaš Pradžapati rekao je da ju je brat napao s leđa srpom dok ju je majka držala za noge. Zatim joj je odrubio glavu pre nego što joj je izneo glavu napolje.

– Radila je na polju sa svojom svekrvom. Ugledavši majku i brata, ostavila posao u polju i pojuri da ih pozdravi. Obojici je dala vode i otišla u kuhinju da skuva čaj. Tada je njen brat došao s leđa i odrubio joj glavu. Njen muž, koji je bio bolestan, ležao je u kući. Probudio se čuvši zvuk padajućeg pribora i odjurio u kuhinju. I ženin brat je pokušao da ga ubije, ali je pobegao. Kasnije je brat izašao iz kuće sa glavom u ruci. Zatim je došao u policijsku stanicu i predao se – istakao je on.

Navodi se da se Kirtin otac Sanjai osetio uvređenim zato što se udala protivno njegovoj želji i otišao je od kuće, ali se vratio nekoliko dana kasnije.

Policija nije pronašla ništa što bi ga povezivalo sa zločinom.

BONUS VIDEO

Izvor: Daily star

Komentari (2)

  1. Lazni moral primitivaca. Toga ima i ovde. Od vanbracne veze, trudnoce ili nezeljenog supruznika prihvatljivije im je ubistvo ili cedomorstvo! To im nije ni strasno, ni sramotno. Naopako razmisljanje.

    Odgovori

Ostavite komentar