Vlahović bolji od Mihajlovića: Srbin novim pogotkom ušao u istoriju Serije A (VIDEO)

Dušan Vlahović je pogotkom na ovom meču postao četvrti igrač u Seriji A, a prvi u ovom veku, koji je postigao 30 golova u jednoj kalendarskoj godini, pre 22. rođendana.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Lisa Guglielmi/LiveMedia / Shutterstock Editorial / Profimedia

Fudbaleri Fiorentine savladali su ekipu Bolonje rezultatom 3:2 u okviru 16. kola Serije A.

Dušan Vlahović je pogotkom na ovom meču postao četvrti igrač u Seriji A, a prvi u ovom veku, koji je postigao 30 golova u jednoj kalendarskoj godini pre 22. rođendana.

Poveli su gosti iz Firence u 33. minutu Jusufa Malea, koji je lepo ispratio centaršut Nikolasa Gonzaleza i sproveo je loptu u mrežu domaće ekipe. U 42. minutu su domaći fudbaleri došli do izjednačenja preko Muse Beroua, na asistenciju Svanberga.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Novu prednost za Fiorentinu doneo je Kristijan Biragi lepim pogotkom iz slobodnjaka u 52. minutu. Skorupski je bio nemoćan.

Treći pogodak na meču za Violu je delo srpskog reprezentativca Dušana Vlahovića iz penala, koji je skrivio golman Bolonje. Ovo je 13. pogodak u Seriji A ove sezone za Srbina.

Uspeli su izabranici Siniše Mihajlovića da smanje prednost u 83. minutu, preko Arona Hikija, a lopta je na putu do gola pogodila jednog igrača Fiorentine i Teracino ništa nije mogao da uradi, ali na kraju nisu imali snage da dođu do novog izjednačenja.

U narednom kolu Bolonja gostuje Torinu, dok Fiorentina dočekuje ekipu Salernitane.

Bonus video:

 

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar