STRAVIČNO! Poznati fudbaler (20) ubio dostavljača hrane (30), pa se sam predao policiji! (FOTO)

Nesrećnik je na mestu ostao mrtav

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Profimedia, Shuterstock

Mladi fudbaler Flamenga Ramon Ramos Lima (20) ubio je biciklistu koji je radio kao dostavljač hrane.

Sve se dogodilo na ulicama Rio de Žaneira oko 20.30h kada je levi bek brazilske ekipe udario biciklistu koji je kasnije preminuo na putu ka bolnici.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Kako prenose naše kolege iz Brazila, Lima je odmah pozvao Hitnu pomoć, ona je brzo stigla, ali tridesetogodišnjem dostavljaču nije bilo spasa. Odmah je otišao u policiju i dao izjavu o celoj situaciji.

Predsednik Flamenga Rodolfo Landim se ubrzo oglasio povodom cele situacije.

– Veoma smo tužni. Teško je pričati o tome, pošto ne znamo sve detalje ni šta se tačno dogodilo. Ramon je divan momak, sa besprekornim ponašanjem. Pružićemo mu podršku u ovom teškom trenutku – navodi se u saopštenju Landima.

Ramon Lima je ove sezone odigrao 21 meč za Flamengo i sve više dobija šansu na poziciji levog beka. Doduše, nije bio u sastavu za finale Kopa Libertadoresa protiv Palmeirasa, a posle ovog incidenta, teško je prosuditi hoće li ikad i dobiti priliku da zaigra na nekoj velikoj utakmici.

Inače, ovo nije prva ovakva situacija za jednog Brazilca, jer se slična stvar dogodila i bivšem igraču Partizana Leonardu da Silvi Souzi, koji je takođe usmrtio jednu osobu u saobraćaju, a nešto slično desilo se i na Kipru napadaču Ferencvaroša Rajanu Maeu, koji je brže-bolje pobegao s tog ostrva (na koje se, eto ironije, inače često beži kad se traži azil) i pridružio se bratu Samiju u glavnom gradu Mađarske.

Videćemo šta čeka Limu, kome se, ruku na srce, stvarno proricala velika karijera.

Bonus video:



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar