Stanojević skrhan zbog odlaska Moce: Otišao je najveći ikada!

- Bio je institucija - istče trener crno-belih

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Pedja Milosavljevic / STARSPORT)

Aleksandar Stanojević je održao konferenciju za medije uoči utakmice Partizana i Novog Pazara, koji je na programu u nedelju od 15 časova i 45 minuta.

Trener crno-belih je bio skrhan zbog odlaska Momčila Vukotića, koji je preminuo u petak.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Otišao je najveći ikada, svi znamo ko je bio šta je bio. Ja sam dosta mlađi i nisam ga gledao uživo. On je bio deo crno-bele porodice. Bio je institucija. Pratili smo situaciju oko njegove bolesti i svima nam je teško zbog toga – rekao je Stanojević, a onda se osvrnuo na utakmicu u Superligi Srbije.

– Okrećemo se našim aktivnostima. Igramo protiv Pazara koji osam utakmica nije izgubio. Svi igrači su se vratili i svi su spremni za utakmicu. Sigurno da nam je lakše da igramo na svom terenu. Videćemo kako ćemo uspeti da probijemo njihov blok. Nezgodna su ekipa, homogena, disciplinovana.

Podrška je uvek potrebna.

– Mnogo nam je značila podrška na utakmici sa Voždovcem. teško je pobeđivati. Protiv Dubočice je bila odlična atmosfera.

O igračkom kadru.

– Vujačić se vratio, Holender, Terzić. Oni su trenirali, nisu bili dugo na pauzi i u ritmu su. Biće svi spremni za utakmicu i računam na sve. Nadam se da će u ovom foto-finišu biti sve kako treba.

– Mali problem je što su Milovanović i Rikardo sličan tip igrača. Probaćemo da ih uparimo. Pokazao je da je zamena. Ako već ne menjamo Rikarda probaćemo da nađemo način da igraju zajedno.

Crno-bele u četvrtak očekuje ključni meč za prolaz dalje u Ligi konferencije.

– Što se tiče postave kalkulisaćemo, pošto nas očekuje i meč sa Anortozisom i probaćemo sve to da uklopimo.

– Dobro je da odlučujemo na našem stadionu o prolasku. Ako zaslužimo proćićemo, ako ne zaslužimo nećemo. Ja nemam problem sa tim – zaključio je Stanojević.

Bonus video:

Bogdan Obradović za Objektiv: Troicki ispao glup i treba da se povuče, Novak izigravao selektora iz senke

 



Izvor:

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar