Jeziv detalj ukazivao je na NAJGORE? Trag na ruci Ksenije Pajčin slutio je na TRAGEDIJU (FOTO)

Jedna od naših najlepših pevačica na današnji dan napunila bi 44 godine

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen Youtube

Život jedne od naših najpopularnijih i najlepših pevačica devedesetih godina, Ksenije Pajčin, tragično je okončan 16. marta 2010. godine, kada ju je u njenom stanu na Voždovcu usmrtio dečko Filip Kapisoda, koji je nakon stravičnog čina oduzeo život i sebi.

Ksenija, koja bi na današnji dan proslavila svoj 44. rođendan, upoznala je Filipa u julu 2008. godine u Crnoj Gori, a ljubav je planula na prvi pogled.

— Nikada me niko nije voleo ovoliko kao Filip. Ne moramo ni da govorimo, dovoljno je samo da se pogledamo. Poznaje me bolje nego što ja sebe znam — pričala je tada Ksenija.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Sledili su brojni raskidi i pomirenja, kao i zajednički život u stanu u Beogradu, ali ispostavilo se da je njihova ljubavna priča po oboje bila fatalna.

Primećeno je da se, u poslednjem Ksenijinom gostovanju na televiziji, u emisiji “Vi pitate”, pevačica pojavila sa modricama, zbog čega se i danas nagađa da je Kapisoda svoju devojku fizički zlostavljao.

Foto: YouTube/Printscreen

Dragana Mirković otkrila je da ju je Ksenija samo nekoliko dana pred smrt hitno tražila, a kako nisu uspele da razgovaraju — to joj i danas veoma teško pada.

— To je bila jedna preslatka i najlepša devojčica. Imala je 15 godina kad je počela da sarađuje sa mnom, kada je počela da igra u grupi. Ja nikada nisam videla lepšu devojčicu. Dva dana pre nego što je tragično preminula imala je emisiju kod nas na televiziji. Tada je rekla mom voditelju: ‘Molim te, reci Dragani da me pozove, imam nešto jako važno da joj kažem’. On mi nije rekao tog dana, nije mi rekao ni sutradan, kada me je nazvao, rekao mi je da smo je izgubili. Ja nikad neću saznati šta je važno imala da mi kaže. Ostalo mi je to kao da je nešto trebalo da uradim za nju, ne znam šta je bilo. To će mi ostati rana na srcu definitivno — ispričala je pevačica u “Premijeri”.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, Glossy

Komentari (1)

Ostavite komentar