Važne vesti za “delije”: Evo gde će crveno-beli dočekati svoje protivnike u Evroligi

Ova odluka može da bude proširena i na neke naredne mečeve prvog tima u najjačem evropskom takmičenju

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Košarkaše Crvene zvezde posle gostovanja u Rusiji očekuju tri vezane utakmice u Beogradu u Evroligi.

Odlučeno je da svoje protivnike dočekaju u hali “Aleksandar Nikolić” umesto u Štark areni, a ugostiće ekipu Olimpijakosa 9. decembra, zatim Barselonu 14. decembra i na kraju Bajern 17. decembra.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Direktor kluba Filip Sunturlić je obrazložio ovakvu odluku:

– Kao klub bili smo primorani da sagledamo sve aspekte i okolnosti u kojima trenutno radimo i funkcionišemo kao klub: i one sportske, zdravstvene, kao i poslovne. Svesni smo da ne možemo da zadovoljimo sve aspekte, posebno onaj poslovni, ali igranje u hali Aleksandar Nikolić smatramo odlukom koja je u ovom trenutku najboljem interesu kluba iz više razloga – rekao je Sunturlić za klupski sajt.

On je objasnio da su naredne tri utakmice u Evroligi od velikog značaja, ali da odluke za promenu hale u “Aleksandar Nikolić” može da bude proširena i na mečeve posle pomenutih.

Ova odluka može da bude proširena i na neke naredne mečeve prvog tima u Evroligi koje su zakazane i planirane da se igraju u Štark areni. Koristim ovu priliku da pozovem sve naše navijače da pruže veliku podršku našem timu u ovom izuzetno važnim ali i teškim mečevima, poštuju sve kovid protokole, ali i sportski fer navijaju, kako bi izbegli bilo kakve kazne Evrolige u narednom periodu – dodao je.

Bonus video:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar