Da li je Voždovac oštećen protiv Zvezde? Sudijski ekspert progovorio o spornom detalju sa Marakane!

- VAR ekipa je zatajila - ističe Đurović

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto. Printscreen/Twitter

Ništa novo u Superligi Srbije, ponovo se priča o suđenju. Ovoga puta je pod lupom situacija sa utakmice Zvezde i Voždovca (1:0).

Detalj koji je podigao prašinu se dogodio u 63. utakmice na Marakani kada je Marko Gobeljić oborio Alena Mašovića, a glavni sudija Momčilo Marković je ostao nem na ovu situaciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Nije se dugo čekalo da se Partizan oglasi, odnosno Ivica Iliev koji je osuo paljbu po suđenju. Zvezda je reagovala ekspresno i istakla da je u istom napadu napravljen naul u napadu nad Radovanom Pankovim.

Sada se oglasio sudijski eksprest Raka Đurović, koji je analizirao situaciju.

Prvo je napravljen prekršaj nad Pankovom, a potom je oboren igrač Voždovca. VAR ekipa je zatajila. Glavni sudija je trebalo da svira kazneni udarac, a onda iz VAR sobe da reaguju i da se utvrdi da je bio prekršaj nad igračem Zvezde. Najbolje bi bilo da je sudija zapazio prvi faul i svirao prekršaj za odbranu – rekao je sudijski analitičar Raka Đurović za MaxBet sport.

U vrlo kratkom roku su oboreni igrači Zvezde i Voždovca. Možda sudija zbog toga nije hteo da prekida igru?

– Ako je hteo da ne prekida igru onda je dobro, ali je stvorio zbunjenost i nepoverenje kod gledalaca i fudbalera. Igrač onda shvata da ima pravo da gurne protivnika. Kod nas se sviraju lagani kontakti za velike klubove, a ne sviraju se za ostale. Uticajniji sudija iz VAR sobe je pustio ovog da se “davi”. Vrlo bojažljivo funkcionišu ekipe u VAR sobama.

Bonus video:

Oglasio se prvi čovek Fiorentine zbog transfera Vlahovića: Poslao je žestoku poruku svim “udvaračima”

 



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar