Novak Nedić osudio SRAMNE NAPADE na Danila Vučića: Da li ima nešto sveto u borbi za prljavi keš?

On je naveo da je u pitanju "isti onaj tajkun koji je kroz suze moljakao da se ne diraju njegova deca, koju niko u zivotu nije ni pomenuo, baš kao što se ni sada ne pominje ni njegovo ime, baš zbog te dece"

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Objektiv.rs/Stefan Kojić

Član predsedništva SNS Novak Nedić osudio je napade na sina predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Danila.

– Koliko nisko mora čovek da padne da bi u borbi za koji evro više od tajkunskih donatora napao nečiju decu? Je l’ ima bilo šta što nije na prodaju, što je sveto i što se ne dira, u borbi za prljavi keš? Nažalost, za Krikove novinare nema. Mesecima su moljakali italijanske novinare da objave njihovu lažnu priču, jer su morali da odrade unapred uplaćeni bonus, koji jedan tajkun nije štedeo, samo da bi naneo zlo deci predsednika Srbije – istakao je Nedić.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

On je naveo da je u pitanju “isti onaj tajkun koji je kroz suze moljakao da se ne diraju njegova deca, koju niko u zivotu nije ni pomenuo, baš kao što se ni sada ne pominje ni njegovo ime, baš zbog te dece”.

– Razlika između normalne Srbije i njih koji sve prodaju za šaku dolara upravo jeste u tome, porodica je svetinja, baš kao što je i naša jedina Srbija svetinja, svetinja kojoj je upravo Aleksandar Vučić posvetio ceo svoj život, a zbog toga ispaštaju njegova deca, njegova porodica, jer oni koji Srbiji ne žele dobro udaraju na njih već godinama, kako bi uništili njihove živote i uništili Vučića, koji se isprečio poput gromobrana, da zaštiti našu voljenu Srbiju, ne mareći ni za sebe ni za svoj život. A neljudi, oni koji sve rade za šaku dolara, oni će i dalje udarati na njegovu decu, svaki dan sve krvoločnije. Kad obraza nemaju, gladni prljavih para i sitnih privilegija – podvukao je Nedić.

Podsetimo, Krik je pre više meseci izmislio priču da je sin predsednika Srbije Danilo Vučić menadžer trenutno jednog od najtraženijih mladih fudbalera Dušana Vlahovića. Tu nije bio kraj lažima,  već su otišli korak dalje i ubeđivali italijanske medije više od dva meseca da je to istina, iako je ove navode demantovala čak  i menadžerska agencija i potvrdila da Danilo Vučić nema baš nikakve veze sa tim.

Ipak, to nije bilo dovoljno plaćeničkom “Kriku” već su, namenski danas, na rođendan sina predsednika Srbije Danila, preneli jedan italijanski tekst na svoj sajt i u medijima koji se nalaze pod uređivačkom kontrolom lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa, kako bi uništili ne samo rođendan, već i život Danilu i njegovoj sestri Milici i bratu Vukanu!

Iz svega navedenog se jasno zaključuje da je jedini cilj brutalnih laži “Krika” i Đilasovih medija da unište život deci predsednika Srbije Aleksandra Vučića, ali i njemu lično! Opširnije o tome pročitajte klikom OVDE.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (1)

  1. Poslednji put kada se Nedić obraćao javnosti, koliko se sećam isto je bio jedan od brutalnijih napada na predsednikovu decu gde su bolesnici pretili i malom Vukanu. Tada, kao i sada napada se Danilo u bestidnom i lažnom pokušaju dehumanizacije, kriminalizacija i crtanjem mete detetu čiji je jedini greh da mu je otac političar sa integritet om, jer ima hiljade političara i dobrih i loših ljudi i svi oni imaju decu, ali eto ja ni dan danas ne znam kako se zovu Tadićeva ili Djilasova deca, gde žive, od čega žive niti me interesuje, ali me interesuje kako je taj Djilas uspeo da zaradi 600+ miliona evra za par godina u politici, a njegova deca neka su živa i zdrava, ali znaju oni i sami, deca nisu budale, ali im je to otac i oni za razliku od Danila ne ispaštaju i ne trpe medijski linč, već uživaju sa svojim vršnjacima u svojim životima.

    Odgovori

Ostavite komentar