Nije joj smetalo što se bavim sportom, a onda sam saznao šta ONA radi vikendom dok ja igram utakmice!

Bio je šokiran kada je otkrio šta mu devojka radi iza njegovih leđa

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock, ilustracija

Jedan Britanac je bio ubeđen da je našao ženu svog života, a onda je saznao šta njegova devojka zaista radi svakog vikenda dok on nije tu.

– Ja imam 29, a moja devojka 27 godina, i u vezi smo dve godine. Mislio sam da sam najsrećniji muškarac na svetu, ona se prema meni ponaša kao da sam kralj, seks je neverovatan i uvek je spremna da isproba nove stvari – priča on i dodaje:

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– Kada se prošlog avgusta uselila kod mene, bio sam ubeđen da je samo pitanje vremena kada ću je zaprositi. Jedini problem koji smo imali od početka veze je činjenica da se ja profesionalno bavim igranjem ragbija zbog čega sam odsutan skoro svaki vikend.

– Međutim, ona se nikada nije bunila zbog toga i kada bih je pitao šta će da radi u subotu i nedelju, dobijao bih odgovor: Ne brini, izlazim s devojkama… Ili bi rekla da ide kod svoje sestre. Ali, sve se promenilo prošlog meseca. U nedelju sam se ranije vratio kući i zatekao sam praznu kuću. Budući da ona mrzi kada ostavim prljavi dres danima u torbi, odmah sam ga izvadio i stavio u korpu za veš. Tada sam u korpi primetio njen najseksipilniji donji veš. To mi je bilo čudno i pitao sam se šta će joj, kad ja nisam tu – objašnjava mladić.

Foto: Shutterstock

– To je probudilo crv sumnje u meni, i te večeri nakon što je ona zaspala, pregledao sam njen telefon. Znam da je to bilo ružno sa moje strane, ali sam imao sećaj da nešto nije u redu. A onda sam na Snapchatu pronašao poruku njenog bivšeg dečka: Juče se je bilo sjajno, baš sam uživao u našem zajedničkom vikendu – navodi Englez.

– Bukvalno mi se slošilo. Pregledao sam druge poruke i ispostavilo se da su se njih dvoje viđali skoro svaki put kada sam ja bio odsutan. Znam da je bilo sebično s moje strane očekivati da ona sama sebi nađe zabavu dok sam ja odsutan, i pitam se da li sam ja kriv što me ona vara – očajan je on.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Objektiv.rs, The Sun

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar