Policija pretresla Mensonovu vilu: Posle optužbi za zlostavljanja, tražili “sobicu za NEVALJALE devojke”

Za to vreme Merlin Menson nije bio kod kuće

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Youtube

Kontroverznom muzičaru Merilinu Mensonu (52) istražitelji su pretražili kuću u Zapadnom Holivudu nakon niza optužbi za s*ksualno zlostavljanje.

Menson u to vreme nije bio kod kuće, a nalog za pretres dobila je policija Los Anđelesa. Prema izveštaju nakon pretresa, policijski službenici su iz vile uklonili sve tehnološke aparate pomoću kojih je moguće snimiti nekakav sadržaj, piše New York Post.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Portparolka policije u Los Anđelesu rekla je da je upoznata s izveštajem o pretresu, ali nije htela da otkrije nikakve detalje.

Da podsetimo, kako bi se saznala prava istina oko Merilina Mensona Mansona, održano je 55 intervjua. Rolling Stone nedavno ga je nazvao “čudovištem koje se skrivalo svima ispred nosa”. Kako navode, Menson je kupio stan od muzičara koji je imao ugrađenu staklenu zvučno izolovanu sobu u čošku veće sobe, koja je bila namenjena elektronskoj muzici.

Mensonu kome je pravo ime Brajan Varner, više od 15 žena optužilo za s*ksualno i fizičko zlostavljanje. Jedna od žrtvi, njegova bivša devojka Ešli Morgan Smitlajn ispričala je svoje iskustvo, a tuži Mensona za s*ksualno zlostavljanje i teški oblik oduzimanja slobode kretanja.

Foto: Printscreen/ Youtube

– Prvo je sobu opisao kao “jako kul”, a kasnije je opisao kao izrazito kaznenu. Prvo se boriš, no on je u tome uživao. Naučila sam da se ne borim, kako mu ne bih dala užitak, samo bih otplovila u mislima. Kad bih vrištala, niko ne bi čuo – rekla je.

Menson je tu sobu nazivao “sobicom za nevaljale devojke”, tvrde izvori.

Muzičar je navodno imao jako taman stan, pun crnog nameštaja i pornografskih fotografija na zidovima, kao i svastika. Takođe je držao temperaturu vrlo niskom, pa je jedna od bivših devojaka stanu dala ime “crni frižider”.

Mensonov bivši asistent tvrdi da sobica postoji, ali da nikada nije video nikoga zaključanog unutra. Pevač sve optužbe odbacuje i tvrdi da su svi njegovi seksualni odnosi bili “isključivo sporazumni”.

BONUS VIDEO: 



Izvor: Kurir

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar