Sa fudbalerom živi u BAJKOVITOM zdanju iz 18. veka: Kaja Ostojić progovorila o životu u Francuskoj

Oni su se uselili u zgradu koja podseća na pravi dvorac

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/ Instagram/KayaOstojić

Pevačica Katarina Kaja Ostojić već neko vreme živi u Francuskoj sa dečkom, fudbalerom Mateom Pavlovićem.

Oni su se uselili u zgradu koja podseća na pravi dvorac, a pevačica prenosi prve utiske o novom domu, ali i zbog čega je uglavnom ona zadužena za sve kućne poslove.

– Preselili smo se u jedan jako lep mali grad blizu Pariza, a zgrada u kojoj smo uzeli stan ima jednu viševekovnu priču iza sebe. Naime, izgrađena je u 18. veku i tada je tu bila zgrada vojske i mala kapela, koja je i dalje tu. Pre nekoliko godina rekonstruisana je u stambenu zgradu pri čemu je zadržala tu estetiku. Čim sam je ugledala poželela sam da živimo baš tu i oboje smo se odmah složili da će tako i biti – kaže Kaja za Blic i odgovora na pitanje da li je sada Mateo, pošto živi u dvorcu, tretira poput princeze:

– Što se tiče Matea, stvarno ne mogu da se požalim. Štaviše, predivno je, a o sreći se ćuti.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Pevačica ne krije da joj sve manje nedostaje domovina:

– U poslednje vreme uživam u Francuskoj više nego ikad, zadovoljna sam sa novom sredinom i ne žuri mi se nazad u Srbiju ili Belgiju. Ćerka mi je u septembru otišla u Ameriku na koledž, tako da nemam više potrebe da se pomeram odavde. Počela sam redovnije i da odlazim na utakmice, više se družim sa ljudima, a i bez toga, meni zaista nikada nije dosadno. Uvek nađem zanimaciju i nije mi neophodno neko veliko društvo da bi mi bilo zabavno.

Takođe ne krije da je za njenu sreću najzaslužniji hrvatski fudbaler, koji se trudi da joj ispuni sve želje.

– Ponosna sam na sve, iskreno, kada je Mateov i moj zajednički život u pitanju. Od sitnica preko onih krupnih stvari. Ponosna sam na sve što smo prošli i o čemu maštamo. Nije uvek bilo lako, pogotovo na početku, ali kad se ljudi iskreno vole i drže zajedno, sve se prevaziđe. Što se raspodele poslova tiče, ja sam tu tradicionalno vaspitana, tako da se uglavnom ja brinem o svim kućnim poslovima, mada je on zaista tu za mene u svakom trenutku – kaže Kaja.

Kako joj je trenutno život usmeren na Francusku, Kaja ne krije da pauzira sa pevačkom karijerom, te retko nastupa, ali zato je pronašla drugi vid zarade – putem društvenih mreža.

– Istina je da sam u poslednje vreme pogodila nekoliko sponzorstava od kojih sam imala zaista pristojnu novčanu nadoknadu koja mi je pokrivala troškove, ali je činjenica da mi nije bilo lako u poslednjih par godina. Činjenica je i da ja nisam neko ko se previše bavi svojim Instagramom, tako da sam naspram toga prilično zadovoljna – priča pevačica.

BONUS VIDEO:

 



Izvor: Blic

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar