Dnevni horoskop za 2. decembar: Vodolije, SUMNJATE u poslovne partnere, Strelčevi, potreban vam je ODMOR

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Danas najbolje vidite kakavi ste u organizaciji posla. Zato isprobavate pojedine mogućnosti. Vi ste spremni na dogovore, ali i na raspravu. Činjenica je da se partner ne usuđuje da vam protivreči. Tako smiruje situaciju. Promenljivo zdravlje.

BIK

Organizujte sve saradnike oko sebe jer je vreme da manje radite, a više nadgledate. Kupovina koju planirate za danas biće odložena. Usaglasite obaveze sa slobodnim vremenom. Ako ste slobodni, predstoji vam ljubavno dešavanje. Zdravlje dosta dobro.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Lepo ste se prilagodili novim uslovima rada. Iako to nije dovoljno jer ostaje da se dokažete i potvrdite kroz praktičnu primenu znanja. Ne možete očekivati od partnera ono što mu ne dajete. Zato krenite u razmenu ljubavi. Solidno je zdravlje.

RAK

Budite spremni da saslušate tuđe poslovne priče. Tako ćete mnogo realnije videti koliko je vama dobro. Danas ste spremni da podnesete pristojan rashod. Osoba do koje vam je stalo ima osećanja prema vama, samo nema vremena. Odlično je  zdravlje.

LAV

Niste dovoljno isnspirisani na poslu pa su rezultati slabiji. To se brzo menja i ustupa mesto agresivnom pristupu praktičnim problemima. Vodite računa o granicama strpljenja kod emotivnog partnera. Nije spreman na kompromis. Zdravlje bez promena.

DEVICA

Najbolje je da ništa ne planirate. Svaka najava plana može biti izigrana. Nekada je dovoljno da reagujete na trenutnu situaciju. Partner očekuje da mu se posvetite mnogo više nego do sada. Na vama je da nešto preduzmete. Nemate veće tegobe.

VAGA

Plaćate preveliki ceh vaše ozbiljnosti i slepe doslednosti. Vreme je da budete malo neozbiljni i fleksibilni. Ako želite nove doživljaje i potrebno vam je osveženje u vezi, kažite to emotivnom partneru. Nemate veće zdravstvene probleme.

ŠKORPIJA

Nedavno dobijen novac verovatno je pokrio neke od rashoda. Zato pokušajte da bolje rukovodite malim zalihama finasija. Ima puno radosti na dnevnom nivou, a ne zavise od sklada u ljubavnim i partnerskim odnosima. Zdravlje je dosta dobro.

STRELAC

Danas imate nekoliko pokušaja da popravite finsijsku stabilnost. Na redu je da se drugačije organizujete. Bilo to smisleno ili nepraktično, otisnite se u neku oazu mira kako bi sabrali misli i osećanja. Manja oscilacija krvnog pritiska.

JARAC

Finasije su nestabilne, ali će biti dovoljne da kupite poklone za svoje voljene. Na poslu uobičajen dan pojačane aktivnosti. Burno pomirenje sledi ako ste u svađi. U suprotnom ostvarujete povredljivost zbog reči. Nemate veće tegobe u zdravlju.

VODOLIJA

Sumnje nisu deo vašeg karaktera, ali će vas danas baš mučiti. Analizirate poslovne saradnike i shvatate da ne možete nikom verovati. Danas je bitan faktor razumevanje u bilo kom odnosu a u ljubavi najviše. Koristite vitamine i suplemente.

RIBE

Iako ste veoma raspoloženi za predah od toga nema ništa. Pred vama je naporan dan pun raznih kompromisa. Pokušajte da ujedinite one ljude koji nikada nisu sarađivali. Vaše polje partnerstva puni se ljubavlju. Zdravlje je dobro ako nemate tegobe.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar