Dnevni horoskop za 30. novembar: Jarčevi, provedite dan u PRIRODI, Blizanci, finansije su vam NESTABILNE

Saznajte šta su vam zvezde pripremile za danas

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

OVAN

Ako ne možete da promenite svoju potištenost, onda promenite ritam posla. Počnite da se bavite lakšom temom. Već popodne menjate svoje stanje na bolje. Niste okupirani emotivnim životom, a to unosi napetost sa partnerom. Zdravlje dosta stabilno.

BIK

Laka realizacija, ali slaba saradnja sa poslovnim saradnicima. To vas može koštati živaca. Brinete za starijeg člana domaćinstva i preokupirani ste njegovim zdravljem. Važno je da vam partner daje dobru podršku. Zdravlje je bez hroničnih tegoba.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

BLIZANCI

Finasije su nestabilne jer dugujete novac. Danas ne vidite pozitivan bilans na poslu. Nemojte posao unositi u porodičnu atmosferu. To provocira sve ukućane. Promenite način komunikacije i kontrole dnevnih obaveza. Odlično je vaše zdravlje.

RAK

Promenljiv dan na poslu često vas uznemirava. Tako ste se i probudili, uznemireni bez nekog bitnog razloga. Na poslu je ceo dan povećana napetost i stres. Na emotivnom polju vraćate se unazad jer vam je sadašnjost dobra.  Zdravlje je veoma dobro.

LAV

Manjak strpljenja uvodi vas u rasprave na poslu. Imate sve šanse da odete ranije kući i da pokušate da se opustite. Verujte da nema potrebe objašnjavati ono što drugi ne shvataju. Odličan dan za pokazivanje većih emocija. Nemate veće tegobe.

DEVICA

Danas je nemoguće da izbegnete neprijatnosti na poslu. Zato spremite strpljenje u velikim količinama. Ne treba menjati poslovnu situaciju u kojoj se nalazite. Nekome ko nije pored vas očigledn tu nije ni mesto. Opustite se i više odmarajte.

VAGA

Složili ste poslovne puzle i sada je vreme da pojednostavite neke ciljeve. Posao ne zavisi samo od vaše kreativnosti, već i od tuđih finansija, zato čekate na realizaciju. Emotivni život je na krajnjem minimumu. Nemate veće probleme u zdravlju.

ŠKORPIJA

Čim imate dobrog posla, odmah ste vidno raspoloženi. Zato vaše opšte stanje organizma direktno zavisi od vašeg poslovanja. Danas ste u ekstra dobroj fazi. Utišajte ljubomoru i zavist koju osećate prema prijatelju. Dobro je vaše zdravlje.

STRELAC

Jaku psihičku napetost lečite velikim zalaganjem na poslu. Zato radite naporno i nemate  pauzu. Potrebno je da se odmorite i suočite sa realnim stanjem okolnosti. U emotivnom odnosu gajite operativnu praktičnost. Napeti ste, više šetajte. 

JARAC

Ne pričate o svojim problemima, zato vam niko ne može pomoći. Niste sami na ovom svetu, podelite obaveze sa poslovnim saradnicima. Provedite dan u prirodi samo na pola sata, prijaće vam manji predah da se resetujete. Nema promena u opštem zdravlju.

VODOLIJA

Sve baterije ste već potpuno iscrpeli i red je da se danas resetujete. Manje uspešan dan posle velikog napora. Manji ljubavni problemi vas ne puštaju, a potrebno je dosta strpljenja da biste sve uradili baš kako treba. Zdravlje je dosta dobro.

RIBE

Nije dan za bezvoljno odrađivanje nekih poslovnih zadataka. Nađite svoju motivaciju u muzici ili u dobbrom humoru. Pokušajte da ne gomilate obaveze koje samo na vas čekaju. Obnovili ste ljubav i vreme je da se držite realnosti. Zdravlje je dobro.

Piše astrolog Vesna Trajković
Preuzimanje teksta ili delova teksta zabranjeno bez navođenja linka portala Objektiv.rs

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar