Tanja Savić i Draško Stanivuković počinju ZAJEDNIČKI ŽIVOT? “Dušan će poludeti kad bude čuo”

Isplivali novi detalji afere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: ATAImages

Gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković iznajmio je stan u Banjaluci u koji će se, nakon Nove godine, doseliti i pevačica Tanja Savić sa svojim sinovima, piše Star.

Oni su, navodno, odlučili da otpočnu zajednički život i ne dozvoljavaju da im bilo šta poremeti planove.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

Draško i Tanja su dosta razgovarali. Od kada se saznalo za njih u velikom su problemu, pogotovo gradonačelnik kome ne ide u prilog da se svaki dan žuta štampa bavi njime i njegovim ljubavnim životom. Njegova porodica nikako ne podržava vezu sa Tanjom, pa su čak hteli i da se rastanu, ali su shvatili da treba da se bore jer je ljubav jača od svega. Pošto im Dušan upućuje jezive pretnje, Draško je rekao Tanji da želi da mu bude bliže i da će je on zaštititi, pa je predložio da se sa decom preseli u Bosnu. Ona se nećkala i to samo zbog sinova, jer bi trebalo da promene i školu i da se naviknu na nove drugare, a samim tim dobili bi i novo okruženje. Rekla mu je da mora da priča sa decom, pa tek onda da donese odluku. Međutim, posle nekoliko dana saopštila mu je da pristaje da se preseli u Banjaluku. Draško je bio presrećan, odmah je našao stan i odmah joj je poslao slike i snimke. Dogovorili su se da posle Nove godine ode sa decom kod njega. Stan je baš veliki, im tri spavaće sobe, tako da će imati prostora za sve, a verovatno će i Draško veći deo vremena provoditi sa Tanjom i decom. On želi da bude siguran i da Tanju zaštiti maksimalno, a kako je poslom vezan za Banjaluku, najbolja opcija je Tanjino preseljenje – rekao je dobro obavešten izvor za pomenuti medij.

– Dušan će da poludi kad bude čuo da se Tanja sa decom seli kod Draška, ali im neće moći ništa, biće zaštićeni tamo kao beli medvedi – zaključio je izvor.

BONUS VIDEO:

Izvor: Objektiv.rs, Star

Komentari (3)

  1. Bravo gos Stanivukovicu odlican izbor mladja lepsa obrazovanija i dvoje djece u miraz SVE CESTITKE prema Svecu i molitva

    Odgovori
  2. Bravo za gospodina DRAŠKA I prelepu i dobricu TANJU. ŽELIM IM SVE NAJBOLJE I DA IM ŽIVOT BUDE KAO MED I MLEKO.Dobri se uvek pronađu. Mnogo sreće.

    Odgovori

Ostavite komentar