Muškarac iz Zemuna ZAPREPASTIO komšiluk: Uhvaćen kako radi JEZIVU stvar u zgradi (FOTO)

Stanare ove, ali i okolnih zgrada, je poprilično razbesneo prizor koji su snimile nadzorne kamere

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Printscreen/Instagram

Neretko nas šokiraju scene zlostavljanja u kojima nasilnici iskaljuju svoj bes na nedužna stvorenja. I ovog puta, zaprepastio nas je snimak koji je osvanuo na društvenim mrežama, a na kojima se vidi kako sa za sada nepoznati muškarac fizički maltretira psa.

Naime, kako se može primetiti na fotografijama koje objavljujemo, muškarac silazi niz stepenice stambene zgrade, na stubištu sreće nedužnog psa i šutira ga. Da stvar bude još gora, ispod objave je napisano i dodatno objašnjenje i naznačeno da je pas voljom i saglasnošću stanara zbrinut u zgradi, kao i da je nedavno imao operaciju.

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju – Objektiv.rs

– U pitanju je zgrada u Zemunu, Miće Radakovića. Inače, mi iz kraja smo skupili novac za sterlizaciju dve kuje koje nikoga ne diraju, ali kako bi sprečili dalje razmnožavanje – bolje i to. Jedna od te dve kuje je na snimku i zove se Ljilja. Čovek je šutno par dana nakon operacije – napisao je neko od besnih komšija.

Zbog čega bi se neko odlučio na ovakav surov potez, nije nam poznato, ali je zaprepastio kako ljude koji stanuju u ovoj i okolnim zgradama, tako i javnost koja je uznemirujući snimak imala prilike da vidi na internetu.

BONUS VIDEO



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (8)

  1. Ako je stanar zgrade, valjda se i on pita da li želi tog psa u svojoj zgradi. Očigledno je da neko njemu nameće psa koga on ne želi. Ako nije stanar, onda ga izbacite odatle i rešen problem.

    Odgovori

Ostavite komentar