Iznajmila kuću, pa po useljavanju zatekla STARE STANARE u njoj: Njena odluka zapanjila je sve

Mnogi su joj zamerili na ovakvoj reakciji

Instalirajte našu iOS ili Android aplikaciju
Foto: Shutterstock

Amerikanka po imenu Džesi odlučila je da se požali na portalu Mumsnet oko situacije koja joj se tokom useljavanja u novi dom neplanirano dogodila.

Džesi je istakla da je uredno i po zakonu iznajmila kuću od vlasnika, ali da nije očekivala da će stari stanari biti toliko opušteni, pa i bezobzirni prema njoj.

– Kada sam se sa vlasnikom dogovorila oko datuma dolaska sa ćerkom u kuću, nisam očekivala da će postojati bilo kakvi problemi. Prethodne stanare nisam upoznala. Možda i bolje. Jer, kada sam došla sa kamionom punim stvari pred kuću, u njoj sam zatekla upravo njih! Sedeli su unutra i gledali TV – napisala je šokirana žena.

Džesi ih je pitala zašto se do sada nisu iselili, pošto su bili upoznati sa datumom predaje ključeva.

– Oni su mi rekli da sam poranila jedan dan. Zvala sam vlasnika, nisam pogrešila. Oni jesu. Potom su, videvši da su saterani u ćošak izmislili izgovor da su ceo dan radili i nisu stigli da se isele. Bilo je četiri popodne. Rekla sam im da ako sam ja mogla da uzmem slobodan dan za selidbu, mogli su i oni. Prevrnuli su očima i rekli da se opustim – piše Džesi.

Malo ko bi uradio ono što je ona potom učinila.

– Nisam želela frku i dramu, pa sam ih pustila da još taj dan budu u kući. Sve moje stvari ostale su u kamionu, a ćerka i ja smo otišli za to veče kod moje sestre. Čak ni vlasnik kuće nije očekivao da ću biti ovako popustljiva – napisala je Džesi.

Potom je dodala da su stari stanari zaista narednog dana u devet ujutro napustili objekat.

– Mnogi su mi zamerili na ovoj odluci. Jednostavno sam pomislila da mi jedan dan ništa ne menja u životu – zaključila je ona.

BONUS VIDEO:



Izvor: Objektiv.rs

Komentari (0)

    Trenutno nema komentara. Budite prvi koji će komentarisati!

Ostavite komentar